Honda, Aprilia και Ducati σε ιδιωτικές δοκιμές στη Βαρκελώνη

Marc MARQUEZ SPA Repsol Honda Team HONDA MotoGP GP France 2017 (Circuit Le Mans) 19-21/05.2017 photo: MICHELIN

Η Honda και η Aprilia θα βρεθούν στην πίστα της Βαρκελώνης για δοκιμές, τις ίδιες ημέρες που θα διεξάγει τεστ κι η Ducati.

Η Ducati θα χρησιμοποιήσει την πίστα της Βαρκελώνης για δοκιμές από τη Δευτέρα ως την Τετάρτη, με τον Michele Pirro να είναι στο τιμόνι τη Δευτέρα, με τον Casey Stoner ενδεχομένως να κάνει μια εμφάνιση και τους οδηγούς της Jorge Lorenzo και Andrea Dovizioso να αναλαμβάνουν τις δυο επόμενες μέρες.

Στις ίδιες ημερομηνίες η Honda και η Aprilia, μαζί με τις δορυφόρες ομάδες LCR, Marc VDS, Aspar και Avintia, θα βρίσκονται στην Ισπανική πίστα για δοκιμές, αυξάνοντας τον αριθμό των αναβατών που θα λάβουν μέρος σε 14. Οι μόνες ομάδες που δε θα λάβουν μέρος είναι οι Yamaha, Tech 3, Suzuki, KTM και Pramac Ducati.

Οι αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τη νέα χάραξη του τελευταίου τομέα της πίστας της Βαρκελώνης, αλλά και να γράψουν περισσότερα χιλιόμετρα με το πιο σκληρό εμπρός ελαστικό της Michelin, που θα τεθεί σε αγωνιστική χρήση από τον αγώνα του Mugello.

Πηγή: motorsport.com

 

Total
0
Shares
Previous Article

Checking The Pacenotes - Rally Πορτογαλίας: The champ is here

Next Article

Ogier - Είμαστε εκπληκτική ομάδα με τον Tanak

Related Posts
Περισσότερα

Cadillac: Στηρίζει Pérez και απαντά στα σενάρια για Williams

Η Cadillac βάζει τέλος στα σενάρια που συνδέουν τον Sergio Pérez με τη Williams, στηρίζοντας τον Μεξικανό οδηγό. Ο Marcin Budkowski τονίζει ότι η εμπειρία του είναι κρίσιμη για τη νέα ομάδα, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Pérez πιέζει έντονα για ταχύτερη πρόοδο. Ο Μεξικανός προηγείται και του Bottas στις μάχες των κατατακτήριων.