GP Αζερμπαϊτζάν – FP1: Ακύρωση λόγω… αποχέτευσης

during the Gallagher Premiership match at Sandy Park, Exeter. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Sunday April 14, 2019. See PA story RUGBYU Exeter. Photo credit should read: Simon Galloway/PA Wire. RESTRICTIONS: Editorial use only. No commercial use.

Το FP1 του GP Αζερμπαϊτζάν ακυρώθηκε μετά το ατύχημα του George Russell με ένα καπάκι αποχέτευσης.

Όλα ξεκίνησαν ομαλά στο Μπακού, όταν 20 λεπτά μετά την έναρξη της διαδικασίας, ο Russell πέρασε πάνω από ένα καπάκι αποχέτευσης, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα εκτεταμένες ζημιές στο πάτωμα του μονοθέσιού του.

 

Φαίνεται πως ο Charles Leclerc πέρασε από αυτό και το σήκωσε κάπως, αν και όλο το βάρος πέφτει στους ώμους της διοργάνωσης, που τώρα θα πρέπει να επιδιορθώσει αυτό και να ελέγξει κάθε άλλο καπάκι στην πίστα.

Ως εκ τούτου, η διαδικασία ακυρώθηκε, και η δράση θα συνεχιστεί με το FP2 στις 16:00.

Total
0
Shares
Previous Article

Rally Αργεντινής - 1η Μέρα: Θετικό ξεκίνημα για τον Τανακ

Next Article

Αλλαγή σασί στη Williams, μετά το συμβάν του FP1

Related Posts
Περισσότερα

Cadillac: Στηρίζει Pérez και απαντά στα σενάρια για Williams

Η Cadillac βάζει τέλος στα σενάρια που συνδέουν τον Sergio Pérez με τη Williams, στηρίζοντας τον Μεξικανό οδηγό. Ο Marcin Budkowski τονίζει ότι η εμπειρία του είναι κρίσιμη για τη νέα ομάδα, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Pérez πιέζει έντονα για ταχύτερη πρόοδο. Ο Μεξικανός προηγείται και του Bottas στις μάχες των κατατακτήριων.