«Αβάσιμες» οι φήμες που θέλουν τον Vergne εκτός DS Virgin

Οι φήμες που θέλουν την DS Virgin να λήγει τη συνεργασία της με τον Jean-Eric Vergne για την τρίτη σεζόν είναι «αβάσιμες», σύμφωνα με το αφεντικό της ομάδας Alex Tai.

Ο Γάλλος οδηγός, που τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Lucas di Grassi στο ePrix του Παρισιού, ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου από την DS Virgin, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου.

Ο ίδιος έχει 24 βαθμούς φέτος, έναντι των 82 του teammate του Sam Bird.

«Δεν έχουμε πάρει ακόμα μία απόφαση για τους οδηγούς, οπότε ό,τι διαβάζετε είναι εντελώς αβάσιμο,» δήλωσε ο Tai στο Motorsport.

«Διαλέξαμε τον Vergne γιατί είναι ένας από τους πιο γρήγορους οδηγούς και ακόμα το πιστεύω.

«Θα σκεφτούμε τι θα κάνουμε και με τους δύο οδηγούς, δεν έχουμε πάρει καμία απόφαση, αλλά θα έχουμε καταλήξει πριν το τέλος της φετινής σεζόν.»

Παράλληλα, η βρετανική ομάδα αναμένεται να ξεκινήσει δοκιμές για το μονοθέσιο της τρίτης σεζόν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

«Το καλό με την DS Virgin είναι ότι έχουμε πολλούς δοκιμαστές οδηγούς από άλλες μορφές αγώνων, οπότε μπορούμε να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα σε πολλά αυτοκίνητα,» τόνισε ο Tai.

«Έχουμε και πολλούς δοκιμαστές στο εργοστάσιο, οπότε κανείς από τους οδηγούς μας δεν χρειάζεται να συμμετέχει στις δοκιμές.»

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο οδηγός της Citroen στο WTCC, Jose Maria Lopez, είναι πρώτος στη λίστα με τους υποψήφιους οδηγούς για την τρίτη σεζόν, ο Tai αποκρίθηκε: «Όχι. Κοιτάμε παντού και – για να είμαι ειλικρινής -ψάχνουμε οδηγούς με εμπειρία στο θεσμό.

«Αυτό που γνωρίζουμε όλοι είναι πως υπάρχουν οδηγοί στην Formula E που γνωρίζουν τις διαδρομές, τα μονοθέσια και τη νοοτροπία που υπάρχει. Παίρνει χρόνο για να τα μάθεις όλα αυτά.»

«Πιστεύω πως πρέπει να κοιτάξουμε στην FE αν θέλουμε να αντικαταστήσουμε κάποιον οδηγό.»

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Ο Sirotkin έρχεται στην Renault σε ρόλο δοκιμαστή οδηγού

Next Article

Στην Toro Rosso ο John Booth

Related Posts