Αβέβαιος ο Hamilton για το θέαμα που μπορεί να προσφέρει το Γαλλικό GP

Formel 1 – Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Großer Preis von Monaco 2018. Lewis Hamilton Formula One – Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Monaco GP 2018. Lewis Hamilton

Ο Lewis Hamilton δηλώνει πως δεν μπορεί να προβλέψει αν η πίστα Paul Ricard, που θα φιλοξενήσει το GP Της Γαλλίας, θα δώσει έναν ενδιαφέροντα ή έναν ανιαρό αγώνα, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Βρετανός φαίνεται να μην έχει ακούσει τα καλύτερα λόγια για τους τελευταίους δυο αγώνες της σεζόν και δεν είναι σε θέση να προβλέψει το θέαμα που θα προσφέρει μια άγνωστη στις ομάδες πίστα.

«Πραγματικά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θα είναι ένας βαρετός αγώνας, όπως στο Montreal ή ένας συναρπαστικός; Θα είναι σαν το Μπακού; Πραγματικά δε μπορώ να σας πω, δεν έχω ιδέα.

«Ελπίζω η Γαλλία να είναι ένας εξαιρετικός αγώνας, αλήθεια. Δεν έχω δει τους προηγούμενους αγώνες, οπότε δεν ξέρω πως αισθάνεστε για αυτούς. Άκουσα πως στον Καναδά έγιναν λιγότερες προσπεράσεις απ’ ότι στο Μονακό, ή κάτι τέτοιο.

«Κάποιοι φίλοι μου είπαν πως το πιο συναρπαστικό σημείο του, ήταν το ατύχημα στην αρχή. Αν είναι έτσι όντως η F1, είναι θλιβερό να το ακούς, γιατί υπάρχουν πολλά περισσότερα».

Πηγή: racefans.net

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Leclerc - Μεγαλύτερο από όσο περίμενα το βήμα από την F2 στην F1

Next Article

Στην κατάλληλη χρονική στιγμή οι αλλαγές του 2019 για την Sauber

Related Posts