Αδιάκοπη η μελέτη των ελαστικών από τη Mercedes, σύμφωνα με τον Hamilton

Hungaroring, Budapest, Hungary. Friday 28 July 2017. World Copyright: Steven Tee/LAT Images ref: Digital Image _R3I2194

Ο Lewis Hamilton δηλώνει πως η ομάδα του συνεχίζει να εργάζεται σκληρά στον τομέα των ελαστικών, αν και έχει αντιμετωπίσει τα περισσότερα προβλήματά της.

Ο Βρετανός σχολίασε πως η δουλειά της Mercedes συνεχίζεται, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε το πρόβλημα με το εύρος λειτουργίας των ελαστικών και πρόσθεσε πως δεν παίρνει τίποτα ως δεδομένο.

«Πιστεύω πως κάναμε πολύ δρόμο. Θεωρώ πως ξεκάθαρα το αντιμετωπίσαμε, όμως υπάρχουν ακόμη παγίδες τις οποίες γνωρίζουμε.

«Έχουμε θερμική φθορά και η θερμική φθορά έδειξε στους τελευταίους αγώνες ότι τα αυτοκίνητα κινούνται ταχύτερα, πιέζουν περισσότερο τα ελαστικά, κι αυτή εμφανίζεται. Κατανοώντας από πού προέρχεται, αυτό αλλάζει από πίστα σε πίστα.

«Είδαμε τις αστοχίες που είχαν οι Ferrari στο Silverstone. Είναι μια συνεχής μελέτη και κάτι που ερευνούμε συνεχώς. Το ίδιο και για ‘μένα ως οδηγός, κάθομαι με τον μηχανικό των ελαστικών μου και συνεχώς του ενοχλώ απλώς προσπαθώντας να βεβαιώσω ότι θα κατανοήσω πώς να τα αξιοποιήσω περισσότερο, πόσο πολύ μπορώ να τα πιέσω.

«Αυτό θα είναι κάτι συνεχές, καθώς περνάμε τους επόμενους δέκα αγώνες, αφού συνεχίζουμε να μαθαίνουμε περισσότερα γι’ αυτά. Είμαστε σίγουρα σε μια καλή θέση, αλλά υπάρχουν ακόμη εκπλήξεις που μπορούν να συμβούν φαντάζομαι».

Πηγή: crash.net

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Latvala - O Lappi δεν μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα

Next Article

Στην Aprilia o Scott Redding

Related Posts