Αφήνει πίσω του το Rally Πορτογαλίας ο Paddon

Τρεις εβδομάδες μετά την ολική καταστροφή του i20 του λόγω φωτιάς στην Πορτογαλία, ο Paddon θα αγωνιστεί στην Ιταλία με ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο – που κατασκευάστηκε μόλις μέσα σε μία εβδομάδα – και ακόμα ένας τερματισμός στο βάθρο είναι στο στόχαστρο του.

Λίγο μετά την πρώτη του νίκη στο WRC στο Rally Αργεντινής, ο Paddon και ο συνοδηγός του John Kennard εγκατέλειψαν στην Πορτογαλία, όταν το αυτοκίνητό τους έπιασε φωτιά μετά από μία έξοδο που είχαν την πρώτη μέρα.

Κανένας από τους δύο δεν τραυματίστηκε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα εντελώς κατεστραμμένο i20 με τις τελευταίες αναβαθμίσεις της ομάδας που άφησε την Hyundai να κάνει έναν αγώνα δρόμου για να έχει έτοιμο ένα νέο αυτοκίνητο για τον επόμενο αγώνα.

Η ομάδα του Paddon γύρισε από την Πορτογαλία νωρίτερα από την υπόλοιπη ομάδα για να ξεκινήσει να εργάζεται στην βάση της ομάδας στην Γερμανία. Έτσι, κατάφερε να το έχει έτοιμο μόλις σε 7 εργάσιμες ημέρες.

Και καθώς ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην πόλη του Alghero, όπου και πανηγύρισε το πρώτο του βάθρο στο WRC το 2015, ο Paddon πιστεύει ότι τα τελευταία γεγονότα τον έκαναν πιο δυνατό.

«Είχαμε ένα δύσκολο σαββατοκύριακο στην Πορτογαλία, αλλά το ατύχημα δεν λύγισε καθόλου την αυτοπεποίθηση μας – είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ για να παλέψουμε στη Σαρδηνία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα που ετοίμασαν το αυτοκίνητο. Ας ελπίσουμε να ανταποδώσουμε αυτή την προσπάθεια με ένα καλό αποτέλεσμα.»

«Έχουμε καλές αναμνήσεις από την Σαρδηνία. Ήταν ο πρώτος μου αγώνας με την Hyundai Motorsport το 2014, και δώδεκα μήνες μετά πήραμε το πρώτο μας βάθρο στο WRC. Δεν ξεχνάς ποτέ το πρώτο σου βάθρο και θέλουμε φέτος να ανέβουμε πάλι εκεί.»

Η ομάδα θα αγωνιστεί πάλι με 4 αυτοκίνητα με τους ίδιους οδηγούς με την Πορτογαλία. Ο Hayden Paddon και ο Dani Sordo θα αγωνιστούν με την Hyundai Shell World Rally Team, οδηγώντας το νέο i20, ενώ ο Kevin Abbring θα είναι με τον Thierry Neuville στην δεύτερη ομάδα της Hyundai, την Mobis World Rally Team. Ο Neuville θα αγωνιστεί για άλλη μία φορά με το αυτοκίνητο με τον αριθμό 20, που είναι το τρίτο i20 νέας γενιάς, με τον Abbring να οδηγάει το αυτοκίνητο του 2015.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Άδικη η σύγκριση της περυσινής Ferrari με τη φετινή, λέει ο Vettel

Next Article

Δεν ανησυχεί για τις φήμες περί αντικατάστασής του ο Massa

Related Posts