Άγνωστο αν θα τρέξει ο Fourmaux στην Πορτογαλία σύμφωνα με M-Sport

Adrien Fourmaux Rally Croatia M-Sport Ford

Φαίνεται πως μετά από τρία απογοητευτικά αποτελέσματα, το μέλλον του Adrien Fourmaux με την M-Sport αρχίζει να γίνεται αβέβαιο.

Σύμφωνα με το DirtFish, οι επικεφαλείς της M-Sport Malcolm Wilson και Richard Millener θα συναντηθούν αυτήν την εβδομάδα για να συζητήσουν για το πρόσφατο ατύχημα του Fourmaux στην Κροατία, καθώς είναι το δεύτερο σε τρεις μόλις αγώνες και το αν θα τρέξει ο νεαρός Γάλλος στο ράλι Πορτογαλίας.

«Έχουμε πολλά να συζητήσουμε και αποφάσεις να πάρουμε. Ο Adrien έχει τρακάρει πολλές φορές στην άσφαλτο. Πάρα πολλές φορές. Αυτός είναι ο λόγος για την ανασκόπηση που θα κάνουμε αυτή την εβδομάδα. Έχουμε ήδη κάνει την εγγραφή του [με το Ford Puma Rally1] για την Πορτογαλία, μια από τις επιλογές μας είναι να εκπληρώσει αυτήν την εγγραφή κανονικά.» δήλωσε ο Millener.

Adrien Fourmaux Rally Croatia M-Sport Ford

«Από την άλλη έχουμε μια γκάμα επιλογών διαθέσιμη σε εμάς. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε λες και δεν συνέβη τίποτα και μετά να μην οδηγήσει Rally1 αυτοκίνητο ξανά, η λύση είναι κάπου στην μέση, φαντάζομαι. Νιώθω την απογοήτευση που νιώθει η ομάδα. Ο οδηγός καταλαβαίνει πόσο δύσκολη είναι η διαδικασία να ετοιμάσεις ένα αυτοκίνητο, την προσπάθεια που χρειάζεται. Μάλιστα μετά το τρακάρισμα στο Monte Carlo ο Adrien ήταν στο συνεργείο με τους μηχανικούς και τους βοηθούσε. Βέβαια δεν μπορεί κάθε φορά να έρχεσαι στο συνεργείο και να ζητάς συγγνώμη, όμως είμαστε μια junior ομάδα και αυτές είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όταν εξελίσσουμε νέους οδηγούς.»

Adrien Fourmaux Rally Croatia M-Sport Ford

Ο Millener συνέχισε λέγοντας πως κατανοεί το γεγονός ότι οι συνθήκες στο rally Κροατίας ήταν περίπλοκες, για τις οποίες ο Fourmaux δεν είχε προπονηθεί, καθώς και το γεγονός ότι το σημείο που είχε έξοδο ο Γάλλος ήταν το ίδιο σημείο που ο Neuville «σχεδόν» βγήκε εκτός. Παρ’όλα αυτά δεν ήταν ο μόνος οδηγός που είχε προετοιμαστεί για στεγνές συνθήκες. Τέλος, σχολίασε το γεγονός ότι ο Adrien δέχεται πολλή πίεση λόγω της θέσης του, τόσο ως rookie, αλλά και ως βασικός οδηγός της ομάδας και πως απλά πρέπει να μάθει πως να το αντιμετωπίζει, χωρίς να υπερβαίνει τα όρια του και να έχει ατυχήματα.

Πηγή: DirtFish

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article
Verstappen Hamilton

Verstappen: Δεν ήταν έκπληξη ο γύρος στον Hamilton

Next Article

Blog: Τι ισχύει για την φετινή Mercedes και τους πελάτες της

Related Posts