Αισιοδοξία επικρατεί στην M-Sport για την νέα σεζόν

Ο νέος αγωνιστικός διευθυντής της M-Sport, Richard Millener, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να επαναλάβει τις επιτυχίες των δύο τελευταίων ετών, παρά την αποχώρηση του Sebastien Ogier.

Ο Millener αναλαμβάνει από φέτος χρέη αγωνιστικού διευθυντή στην ομάδα της M-Sport, με τον Malcolm Wilson να έχει χρέη γενικού διευθυντή στην ομάδα του. Μία άλλη μεγάλη αλλαγή για την Βρετανική ομάδα ήταν και η μεταγραφή του Sebastien Ogier στην Citroen, η οποία την άφησε χωρίς πρώτο οδηγό, με τον ρόλο τώρα να αναλαμβάνει ο Elfy Evans.

«Έχουμε ακόμα το αυτοκίνητο που κέρδισε τα δύο τελευταία πρωταθλήματα,» δήλωσε ο Millener.

«Έχουμε δύο οδηγούς, τον Elfyn Evans, που έχει κερδίσει έναν αγώνα, και τον Teemu Suninen που βελτιώνεται συνεχώς.

«Παρά το γεγονός ότι αποχώρησε από την ομάδα ο Sebastien Ogier, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε στο ίδιο επίπεδο με τα δύο προηγούμενα χρόνια γιατί όταν ήρθε ο Seb σε εμάς είχαμε μία ανησυχία ότι δεν θα ήμασταν στο επίπεδο που θα έπρεπε ως ομάδα. Και στο τέλος των δύο χρόνων καταλάβαμε ότι ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε. Απλά βελτιώσαμε λίγο κάποια πράγματα.

«Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να ξανακάνουμε από αυτά που κάναμε τα δύο τελευταία χρόνια.»

Ο Malcolm Wilson από την μεριά του υποστήριξε την άποψη του Millener, λέγοντας ότι η σταθερότητα είναι κάτι που βοήθησε την M-Sport.

«Δουλεύουμε με τον Elfyn αρκετά χρόνια τώρα και έχει κερδίσει και έναν αγώνα΄.

«Έτσι υπάρχει αρκετό βάρος στους ώμους του Elfyn τώρα γιατί θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να έχει μία μόνιμη θέση στο WRC.

«Και από την άλλη πιστεύω πολύ στον Teemu παρόλο που έχει κάνει λίγους αγώνες. Είναι μία ομάδα που χτίζεται για το μέλλον.»

Πηγή: autosport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles