Ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Andreas Seidl, δηλώνει αισιόδοξος για την βελτίωση της απόδοσης της ομάδας του την ερχόμενη χρονιά, αλλά τονίζει ότι πρέπει να παραμείνουν ρεαλιστές.

Στην McLaren θεωρούν πως διαθέτουν μία καλή βάση για τη νέα σεζόν, καθώς το φετινό τους μονοθέσιο είναι αρκετά ανταγωνιστικό, και με δεδομένο ότι οι τεχνικοί κανονισμοί παραμένουν οι ίδιοι, περιμένουν το αυτοκίνητο του 2020 να είναι μία αρκετά βελτιωμένη έκδοση του τωρινού:

«Προφανώς θα είναι το πρώτο μονοθέσιο υπό την ηγεσία του James Key, αλλά με τους τεχνικούς κανονισμούς να παραμένουν οι ίδιοι, θα έλεγα ότι για μας θα είναι μία εξέλιξη και όχι μια επανάσταση, γιατί έχουμε μία καλή βάση τώρα.

«Έχουμε μάθει αρκετά μέχρι στιγμής από το μονοθέσιο, ξέρουμε τις αδυναμίες του, και αυτές είναι που θέλουμε να διορθώσουμε για την επόμενη χρονιά.»

Ο Seidl πιστεύει πως έχει αρκετούς λόγους να είναι αισιόδοξος για την ερχόμενη χρονιά, καθώς η ομάδα του έχει έναν ξεκάθαρο αγωνιστικό διευθυντή, τον James Key, ενώ η σχεδίαση του μονοθεσίου για το 2020 ξεκίνησε την στιγμή που έπρεπε, μετά τις χειμερινές δοκιμές:

«Το πότε περιμένουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στην βελτίωση της απόδοσης του μονοθεσίου είναι απλά ότι ξεκινήσαμε στην ώρα μας – για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό – με την σωστή χρονική σειρά για τον σχεδιασμό του μονοθεσίου.

«Ξεκινήσαμε κατευθείαν μετά τις χειμερινές δοκιμές με το αρχικό concept για το μονοθέσιου το 2020. Αυτό ήταν διαφορετικό τα προηγούμενα χρόνια, και μόνο αυτό το γεγονός, μαζί με το ότι πλέον έχουμε έναν ξεκάθαρο τεχνικό διευθυντή, μου δίνει ελπίδα, και είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα.

«Πρέπει να παραμείνουμε ρεαλιστές. Όπως έχουμε πει αρκετές φορές, δεν θα γίνουν ‘μαγικά’ και η διαφορά από την κορυφή είναι μεγάλη, αλλά ο στόχος είναι να είμαστε κάπου στην μέση του χρόνου.»

Πηγή: racer.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles
X