Ακυρώθηκε συνεδρίαση της Επιτροπής της F1 – Στενά τα περιθώρια για τους κανονισμούς του 2021

Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 16/1 συνεδρίαση της Επιτροπής της F1 ακυρώθηκε, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το racefans.net.

Οι κανονισμοί για το 2021 είναι ακόμα «στον αέρα», και η συνεδρίαση της Επιτροπής της F1 και του Strategy Group την προσεχή Τετάρτη θα ήταν η πρώτη κίνηση της Liberty Media για να προχωρήσει στην τελική φάση των νέων κανονιστικών πλαισίων.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο racefans.net, η Επιτροπή τελικά δεν θα προχωρήσει σε συνάντηση, αν και το SG αναμένεται να βρεθεί κανονικά στη Γενεύη.

Δεύτερη πηγή τόνισε πως τα περιθώρια για τους κανονισμούς ενόψει 2021 στενεύουν αρκετά, δίνοντας και τη δική της εξήγηση για την ακύρωση της συνάντησης:

«Ίσως [η Liberty και η FIA] να μην έχουν να παρουσιάσουν κάτι χειροπιαστό στην Επιτροπή της F1 αυτή τη στιγμή. 

«Γιατί να φέρνεις ανθρώπους από όλον τον κόσμο εδώ χωρίς λόγο; Είναι μεγάλη φασαρία – δεν ξέρω πώς θα μπορέσουν να τα έχουν όλα έτοιμα εγκαίρως. Ίσως αναγκαστούμε να αλλάξουμε το χρονοδιάγραμμα…».

Να θυμίσουμε πως, από τη στιγμή που η τωρινή συμφωνία ανάμεσα στις ομάδες και την F1 λήγει το 2020, οι κανονισμοί του 2021 θα πρέπει να οριστικοποιηθούν ως τις 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Να δοκιμάσει το Yaris WRC θέλει ο Alonso - Σκέψεις και για Ντακάρ

Next Article

WRC 2019 Preview Podcast: Απαντάμε σε 10 καυτά ερωτήματα

Related Posts