Ο Sebastian Vettel παραδέχθηκε πως ακόμα διατηρεί τις ελπίδες για τον φετινό τίτλο, παρά το μεγάλο προβάδισμα του Lewis Hamilton και της Mercedes στη βαθμολογία.

Λίγο πριν τον 10ο αγώνα της χρονιάς, ο Vettel βρίσκεται 74 βαθμούς (ή 3 νίκες) μακριά από τον πρωτοπόρο Hamilton, χωρίς ακόμα να έχει καταφέρει να κερδίσει φέτος.

Όταν ρωτήθηκε για το αν ακόμα θεωρεί εφικτό στόχο το πρωτάθλημα, ο ίδιος απάντησε:

«Δεν πιστεύω πως έχω κανέναν λόγο να μην το πιστεύω, αλλά δεν είναι και η πρώτη μου σκέψη πριν κοιμηθώ.

«Ανυπομονώ για αυτόν και για τον επόμενο αγώνα. Πιστεύω πως έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουνε, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, και ο χρόνος θα δείξει.

«Προφανώς οι επόμενοι αγώνες μέχρι το καλοκαιρινό διάλειμμα είναι κρίσιμοι. Αλλά, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση, θα πρέπει να έχουμε συνολικά καλύτερο μονοθέσιο, αλλιώς δεν αρκεί να παλεύουμε απλά για τη νίκη. Πρέπει να έχουμε μονοθέσιο και να απαιτούμε τη νίκη.»

Ο Γερμανός μίλησε και για προβλήματα που αντιμετώπισαν με το νέο πάτωμα που έφεραν στη Γαλλία:

«Μάθαμε πολλά μετά τη σύγχυση που προήλθε από το γεγονός ότι κάποια μέρη δεν δούλεψαν όπως περιμέναμε στο Γαλλικό GP. Στην Αυστρία ξεκαθαρίσαμε το τοπίο και πιστεύω πως έχουμε μία καλύτερη εικόνα τώρα σχετικά με το πήγαινε λάθος στο set-up και τι πρέπει να αλλαχθεί.

«Προφανώς οι επόμενες εβδομάδες θα μας δείξουν πού κινούμαστε. Είναι φυσιολογικό αυτό, αλλά δυστυχώς δεν σου δίνουν όλα τα μέρη που φέρνει αυτό που θες ή που περίμενες. Κάποιες φορές έχεις παραπάνω απόδοση, που είναι φοβερό, και κάποιες φορές συμβαίνει το αντίθετο. Γενικά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι ξέρουμε σε ποια κατεύθυνση κινούμαστε και να συνεχίσουμε έτσι.»

Πηγή: racefans.net

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles