Ακυρώνεται το GP Ταϊλάνδης, εκτός και η Τσεχία από το MotoGP

Στην ακύρωση του αγώνα του MotoGP στην Ταϊλάνδη προχώρησαν οι άνθρωποι της Dorna μετά την αδυναμία των διοργανωτών του αγώνα να διεξαγάγουν τον αγώνα εν μέσω της πανδημίας του Covid-19. Οριστικά εκτός προγράμματος και η Τσεχία, νέο συμβόλαιο για Πορτογαλία.

Μερικές ημέρες μετά την δημοσίευση του ανανεωμένου προγράμματος για το πρωτάθλημα του 2021, ο αγώνας της Ταϊλάνδης θα βρεθεί εκτός αυτού, καθώς οι οργανωτές του αγώνα δεν είναι σε θέσ να προχωρήσουν στην διεξαγωγή του μέσα στην πανδημία του κορονοϊού.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από την Dorna μέσα στι επόμενες ώρες, ενώ για την ώρα είναι άγνωστο αν και ποιες αλλαγές θα προκύψουν από αυτήν την ακύρωση, καθώς το Grand Prix της Ταϊλάνδης βρίσκεται στη μέση τεσσάρων αγώνων στην άπω ανατολή.

Με την ακύρωση των δοκιμών στη Μαλαισία να είναι ακόμη νωπή, οι δυσκολίες για την πραγματοποίηση του συνόλου των αγώνων είναι εμφανείς, ακόμη και στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες στην πίστα του Μπρνο δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν την απαραίτητη χρηματοδότηση και ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί.

Αντίθετα η πίστα του Πορτιμάο στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας που θα φιλοξενήσει τον τρίτο αγώνα της φετινής σεζόν, αναμένεται να φιλοξενήσει κι άλλους αγώνες στο μέλλον, καθώς οι άνθρωποι της διοργάνωσης βρίσκονται κοντά σε υπογραφή πολυετούς συμβολαίου με την Dorna.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Αλλαγές προγραμματίζονται στη πίστα του Albert Park ώστε να αυξηθεί το θέαμα

Next Article

Ανατροπή με GP Ταϊλάνδης, αμφίβολη η διεξαγωγή τεστ κι αγώνων στο Κατάρ

Related Posts