Αποχωρεί από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ο Alguersuari!

Την αποχώρηση του από τους αγώνες ανακοίνωσε σήμερα ο πρώην οδηγός της Formula 1, Jaime Alguersuari, δίνοντας ως κύρια αιτία για την απόφασή του αυτή την έλλειψη αγάπης που έχει πλέον για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο 25χρονος Ισπανός, που είχε 3 χρόνια καριέρας με την Toro Rosso, στην Formula 1 (2009-2011), είχε συνεχίσει την καριέρα του σε άλλες βαθμίδες αγώνων, με τελευταίο του σταθμό, το πρωτάθλημα της Formula E, από όπου όμως αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα από τους τελευταίους αγώνες, μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο που είχε μετά τον αγώνα της Μόσχας.

Παρότι, αυτό το ζήτημα υγείας του στέρησε την εμφάνιση του στο διπλό φινάλε του Λονδίνου, οι εξετάσεις που ακολούθησαν ήταν καθαρές και του επέτρεπαν να συνεχίσει την καριέρα του. Όμως, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Μαδρίτη, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: “Θέλω μια αλλαγή. Έχασα την αγάπη μου για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είμαι 25 ετών και αποφάσισα να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο. Είναι μια λυπηρή μέρα. Είχα διασκεδάσει πολύ οδηγώντας σε υψηλό επίπεδο. Τώρα όμως, δεν έχω την τρέλα των αγώνων και για αυτό αποφάσισα να σταματήσω. Πλέον, δεν ανήκω στους αγώνες, αλλά δεν μπορώ να πω πως είναι και το τέλος.“, ήταν οι δηλώσεις του Ισπανού που πέρσι τερμάτισε στην 15η θέση του πρωταθλήματος της Formula E, οδηγώντας για την ομάδα της Virgin

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles