Η Liberty Media, μαζί με τους διοργανωτές του Grand Prix του Μαϊάμι, προχώρησαν σε αλλαγές στη χάραξης της διαδρομής γύρω από το Hard Rock Stadium, ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας που θα κρίνει το μέλλον του αγώνα.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή αφορά την μετατροπή της χάραξης ώστε να μην περνά πια από την 199η Οδό, για να μην δημιουργηθεί μεγάλο κυκλοφοριακό ζήτημα στην περιοχή.

Έπειτα, συμφωνήθηκε οι ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής να λάβουν χώρα μετά τις 15:00 τοπική ώρα, ώστε τα γύρω σχολεία να μην επηρεαστούν από το κλείσιμο των δρόμων.

Αμφότερες οι αλλαγές έγιναν μετά τη σωρεία αντιδράσεων που ήρθε από την τοπική κοινωνία και μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Μαϊάμι.

Αύριο, Τετάρτη 22/1, συνεδριάζει εκ νέου το δημοτικού συμβούλιο του Miami Dade (όπως είναι η επίσημη ονομασία του δήμου του Μαϊάμι) όπου η επιτροπή, υπό την επίτροπο Barbara Jordan, θα ψηφίσει για την απαγόρευση της διεξαγωγής του Grand Prix πέριξ του Hard Rock Stadium, παρά το γεγονός πως παλαιότερο ψήφισμα είχε επιτρέψει τη φιλοξενία αγώνων αυτοκινήτου στην εν λόγω ζώνη γύρω από το στάδιο. 

Η νέα χάραξη:

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles
X