Αλλάζει μέρα ο αγώνας του GP Αυστραλίας

GP Αυστραλίας
Brad Binder, Australian MotoGP, 20 October 2023 // Gold & Goose / Red Bull Content Pool // SI202310200186 // Usage for editorial use only //

Σε αλλαγές προχώρησαν οι διοργανωτές του GP Αυστραλίας και η Dorna, καθώς οι καταιγίδες που προβλέπονται για την Κυριακή στην πίστα του Phillip Island απαιτούσαν αναπροσαρμογή του προγράμματος για το 16ο Grand Prix της σεζόν.

Με τις καιρικές προβλέψεις για τον αγώνα της Κυριακής να είναι ολοένα και πιο δυσοίωνες και τις καταιγίδες που αναμένονται να διαρκέσουν για όλη τη διάρκεια της ημέρας στο νησί στα ανοιχτά της Μελβούρνης, οι ιθύνοντες του MotoGP και του αγώνα προχώρησαν σε σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα του τριημέρου, το οποίο ξεκίνησε σήμερα το πρωί με τις δοκιμές.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή, θα έρθει μία ημέρα νωρίτερα και θα γίνει στη θέση του sprint το Σάββατο, με ώρα έναρξης στις 07:10 το πρωί για το ελληνικό κοινό. Αντίστοιχα το sprint θα διεξαχθεί, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες στην ώρα που ήταν προγραμματισμένος να γίνει ο αγώνας, δηλαδή στις 06:00 το πρωί της Κυριακής.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του τριημέρου θα παραμείνει απαράλλαχτο, όπως και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων των υπόλοιπων κατηγοριών του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Θα είναι ο πρώτος αγώνας του MotoGP που θα διεξαχθεί Σάββατο, από το 2014 και το TT του Assen, όταν ακόμη οι αγώνες στην ολλανδική πίστα διεξάγονταν παραδοσιακά, μία ημέρα νωρίτερα από το συνηθισμένο.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου όπως έχει διαμορφωθεί στη σελίδα του προγράμματος του αγώνα.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

GP Αυστραλίας - Δοκιμές: Κυριαρχία KTM, δυσκολίες για Ducati

Next Article

GP Η.Π.Α. - FP1: «Έριξε» πρώτος ο Verstappen στο Texas

Related Posts