Ανακοινώθηκε επίσημα το Grand Prix του Μαϊάμι

Η Formula 1 θα ταξιδέψει στο Μαϊάμι για πρώτη φορά το 2022 για το δεύτερο Grand Prix επί αμερικανικού εδάφους, όπως ανακοινώθηκε επίσημα το πρωί της Κυριακής.

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις που διήρκεσαν πάνω από 2 χρόνια και μετά το ΟΚ από την τοπική αυτοδιοίκηση, το Grand Prix του Μαϊάμι θα γίνει γεγονός από την επόμενη σεζόν.

Αρχής γενομένης από το 2022, η πρωτεύουσα της πολιτείας της Φλόριντα θα φιλοξενήσει στους δρόμους της πόλης τον αγώνα ο οποίος θα βρίσκεται στο καλεντάρι για δέκα χρόνια, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Αυτό φυσικά ολοκληρώνει τυπικά μια από τις βασικές επιθυμίες των ανθρώπων της Liberty Media για τη διεξαγωγή και δεύτερου αγώνα στις Η.Π.Α. και μάλιστα στην περιοχή όπου προτιμούσαν, δηλαδή γύρω από το θρυλικό Hard Rock Stadium, την έδρα της ομάδας Miami Dolphins στο πρωτάθλημα του NFL.

Φυσικά δεν έχει γίνει λόγος για την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα αποτελέσει μέρος του ταξιδιού της F1 στην αμερικανική ήπειρο στο τέλος της σεζόν.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο της ανακοίνωσης του αγώνα από την F1:

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Perez: Θα κατακτούσα την pole αν δεν έκανα λάθος στην τελευταία στροφή

Next Article

GP Πορτογαλίας - Αγώνας: Κυριαρχία Quartararo

Related Posts