Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του MotoGP για το 2021

Η Dorna έδωσε στη δημοσιότητα την αρχική μορφή του προγράμματος του MotoGP για το πρωτάθλημα του 2021, στο οποίο περιλαμβάνονται 20 αγώνες, ενώ υπάρχουν και τρεις συμπληρωματικές πίστες για παν ενδεχόμενο.

Με αρκετές επιφυλάξεις, εξαιτίας και της πανδημίας του κορωνοϊού, η Dorna παρουσίασε την τελική μορφή του προγράμματος για το επόμενο πρωτάθλημα, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει, ως είθισται στην πίστα του Losail στο Κατάρ, το τριήμερο 26-28 Μαρτίου.

Στο καλεντάρι περιλαμβάνονται συνολικά 20 αγώνες, με την Φινλανδία να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα του MotoGP. Επίσης, μετά τον αγώνα στο Kymiring, το πρωτάθλημα αναμένεται να επισκεφτεί μία νέα πίστα, η οποία μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη, καθώς είναι προς επιβεβαίωση η καταλληλότητά της.

Η νέα σεζόν έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί το τριήμερο 12-14 Νοεμβρίου στην πίστα της Βαλένθια, ενώ για παν ενδεχόμενο, λόγω και της κατάστασης που παραμένει αρκετά ρευστή σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουν επιστρατευτεί και τρεις πίστες προς αναπλήρωση πιθανών αγώνων που δεν μπορούν να διεξαγάγουν αγώνες.

Αυτές είναι η πίστα του Πορτιμάο, η οποία σε λίγες εβδομάδες θα φιλοξενήσει το φινάλε της φετινής σεζόν και 2 νέες πίστες σε Ινδονησία και Ρωσία. Πιο αναλυτικά, μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles