Ανακοινώθηκε το Project Pitlane για βοήθεια των ομάδων της F1 στη μάχη κατά του κορονοϊού

SPIELBERG, AUSTRIA – JUNE 30: Pierre Gasly of France driving the (10) Aston Martin Red Bull Racing RB15 leads Kevin Magnussen of Denmark driving the (20) Haas F1 Team VF-19 Ferrari, Sergio Perez of Mexico driving the (11) Racing Point RP19 Mercedes and Daniel Ricciardo of Australia driving the (3) Renault Sport Formula One Team RS19 on track during the F1 Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on June 30, 2019 in Spielberg, Austria. (Photo by Lars Baron/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1ZT91DEF12111 // Usage for editorial use only //

Την ένωση των 7 ομάδων που έχουν τα εργοστάσιά του επί βρετανικού εδάφους για την παραγωγή και κατασκευή υλικού που θα βοηθήσει στην μάχη ενάντια στον κορονοϊό.

Το Project Pitlane, όπως ονομάστηκε η συστράτευση των 7 ομάδων -Red Bull, Mercedes, McLaren, Haas, Racing Point, Renault και Williams- αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το σύστημα υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα εργοστάσια των ομάδων, με την τεχνογνωσία που διαθέτουν, είναι ήδη σε θέση να βοηθήσουν στην παραγωγή ιατρικού υλικού, όπως αναπνευστήρες και άλλα μέρη αυτών, που αναμένεται να βοηθήσουν καθοριστικά στη μάχη ενάντια στη νόσο που ταλανίζει τον κόσμο και εσχάτως χτυπάει πολύ σοβαρά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Έτσι μετά την βοήθεια των ιταλικών ομάδων της Ferrari και της Scuderia Toro Rosso προς τα νοσοκομεία της πατρίδας τους, η βοήθεια των βρετανικών ομάδων συνεχίζει, σύμφωνα με την ανακοίνωση, να καταδεικνύει την δύναμη των ομάδων και του προσωπικού της μπροστά σε κάθε είδους δοκιμασία και δυσκολία.

Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες του Motorsport.com, βοήθεια σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση προσφέρει κι η ίδια η Formula 1, με τον Pat Symonds και την τεχνική του ομάδα να έχουν επίσης στρέψει τις εργασίες τους στην κατασκευή αντίστοιχου υλικού.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
24
Shares
Previous Article

Αφιέρωμα: Η μια και μοναδική Porsche 804 F1

Next Article

F1: Σκέψεις για επέκταση του πρωταθλήματος ακόμα και ως τον Ιανουάριο του 2021

Related Posts