Ανάμεσα σε M-Sport και Toyota o Evans

Ο επικεφαλής της Toyota Tommi Makinen εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον Elfyn Evans, με το μέλλον του Juho Hanninen στην ομάδα είναι ακόμα αβέβαιο.

Ο οδηγός της M-Sport εντυπωσίασε με την δεύτερη θέση του στη Φινλανδίας παρά το γεγονός ότι δεν είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πριν τον αγώνα το Ford Fiesta RS WRC εξαιτίας του ατυχήματος που είχε ο Sebastien Ogier.

«Ο Elfyn με έχει εντυπωσιάσει, οδήγησε πολύ καλά και είναι ενδιαφέρον να δω τι θα κάνει την επόμενη χρονιά. Υπάρχει πάντα ενδιαφέρον όταν νεαροί οδηγοί είναι σε θέση να φέρνουν τέτοια αποτελέσματα, θα μας ενδιέφερε να μιλήσουμε σχετικά με την επόμενη χρονιά.

«Ακόμα δουλεύουμε πάνω στα σχέδια που έχουμε για την επόμενη σεζόν, τίποτα δεν έχει αποφασιστεί στην ομάδα μας. Πρέπει να μιλήσουμε με τους Ιάπωνες σχετικά με το τι θέλουν για την επόμενη χρονιά και το κάνουμε αυτό αυτή τη στιγμή. Θα ξέρουμε περισσότερα σύντομα».

Από την πλευρά του, ο Malcolm Wilson επιμένει ότι ο Ουαλός θα παραμείνει στην M-Sport, ενώ δε δίστασε να τον επαινέσει για το αποτέλεσμα που έφερε στην Φινλανδία: «Δεν θα πάει πουθενά. Το ιδανικό σενάριο για μένα είναι να παραμείνει η ομάδα ως έχει και αυτό σημαίνει ότι ο Elfyn θα μείνει. 

«Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος με αυτό που είδα από τον Elfyn στη Φινλανδία. Όλοι γνωρίζουμε πόσο γρήγοροι είναι οι Φινλανδοί και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει να είσαι ψηλά στην κατάταξη σε ένα τέτοιο rally.

«Πέρα από το αποτέλεσμα όμως, είναι η ατσάλινη αποφασιστικότητα του Elfyn που έδειξε για μία ακόμα φορά σε αυτό τον αγώνα. Αυτό το αποτέλεσμα έμοιαζε πολύ μακριά το βράδυ της Παρασκευής, αλλά επανήλθε με πραγματική ταχύτητα για να πάρει αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Και αυτό το αποτέλεσμα ήταν περισσότερο εντυπωσιακό δεδομένου ότι έχασε τις δοκιμές πριν τον αγώνα».

Πηγή: motorsport-news.co.uk

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Kubica - Πολύ νωρίς για να ξέρουμε

Next Article

Φινλανδικό Grand Prix στο MotoGP από το 2019

Related Posts