Ανανέωσαν με τη McLaren οι Sainz και Norris

Η McLaren ανακοίνωσε πως οι Carlos Sainz και Lando Norris θα συνεχίσουν με την ομάδα και για το 2020.

Η βρετανική ομάδα διανύει μία παρατεταμένη περίοδο βελτίωσης και ανόδου, με τους δύο οδηγούς της να διαδραματίζουν καίριο ρόλο, όντας σε εξαιρετική κατάσταση από την αρχή της χρονιάς.

Η απόφαση να ανανεωθεί το φετινό δίδυμο για το 2020 έρχεται σχεδόν αυτονόητα με βάση την εικόνα του Woking, αν και φυσικά αφήνει ανοιχτά τα ενδεχόμενα για το 2021.

Ο Andreas Seidl, επικεφαλής της ομάδας, δήλωσε σχετικά:

«Η σημερινή ανακοίνωση δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να συνεχίσει ως έχει και να συνεχίσει να προοδεύει. Η απόδοση τόσο του Carlos, όσο και του Lando είναι «κλειδί» στην πρόοδο της ομάδας. Η ανατροφοδότηση που παίρνουμε από εκείνους επιτρέπει στους μηχανικούς να βελτιώσουν την MCL34 και να κοιτάζουν μπροστά, στην MCL35.

«Ο Carlos βοηθά στην εξέλιξη με την εμπειρία του, ενώ ο Lando έχει μπει σε ρυθμούς F1 γρήγορα και αυξάνει την αυτοπεποίθησή του κάθε Σ/Κ.

«Αυτά είναι θετικά νέα για όλη την ομάδα της McLaren και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
43
Shares
Previous Article

Onboard με τον Antonio Giovinazzi στο Goodwood Festival of Speed [video]

Next Article

F1: Το πρόγραμμα του Grand Prix Μ. Βρετανίας

Related Posts