Ανανέωσε με την Toyota και για το 2021 ο Sebastien Ogier

O Sebastien Ogier υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με την Toyota για ακόμα μία χρονιά.

Ο Ogier είχε δηλώσει την περσινή σεζόν, ότι η σεζόν του 2020 θα είναι η τελευταία του στο WRC, αλλά οι συνθήκες τον έκαναν να παρατείνει την απόσυρσή του για μία χρονιά.

Οι φήμες είχαν αρχίσει από νωρίς στην σεζόν και ανέφεραν ότι εξαιτίας των λίγων αγώνων ο Γάλλος θα πάρει την απόφαση να αγωνιστεί για ακόμα μία σεζόν. Οι φήμες αυτές ήρθαν να επιβεβαιωθούν σήμερα, με την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του για ακόμα μία χρονιά.

«Είχαμε μία μικρή σεζόν με λίγους αγώνες, αλλά ήταν αρκετοί για εμένα για να καταλάβω ότι απολαμβάνω να δουλεύω με την ομάδα, απολαμβάνω να οδηγώ αυτό το αυτοκίνητο,» δήλωσε ο Ogier.

«Δεν ήταν το αρχικό μου σχέδιο αλλά νομίζω ότι αυτή η χρονιά ήταν ιδιαίτερη για όλους σε αυτό τον πλανήτη, και το γεγονός ότι πέρασα πολύ χρόνο στο σπίτι όπως ο περισσότερος κόσμος. Δεν έκανε την τελευταία σεζόν που περίμενα να κάνω και να τελειώσω την καριέρα μου με μία τόσο περίεργη σεζόν δεν ήταν το ιδανικό.

«Έτσι, σίγουρα, αυτός ήταν ένας από τους λόγους που άλλαξα γνώμη για την απόσυρσή μου. Το πλάνο λέει ότι θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για το 2021 και ελπίζω να έχουμε μία καλύτερη, φυσιολογική σεζόν και θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε για τον τίτλο.»

Πηγή: wrc.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
15
Shares
Previous Article

GP Πορτογαλίας - FP1: Εντός έδρας πρωτιά για Oliveira

Next Article

GP Πορτογαλίας - FP2: Zarco νικητής στον χαμό

Related Posts