Ο Cal Crutchlow θα υπογράψει για άλλα δύο χρόνια με την εργοστασιακή Honda και συνεχίσει στην ομάδα της LCR, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Motorsport.com.

Ο δύο φορές νικητής πήγε στην LCR στο τέλος του 2015, έχοντας περάσει από τις Tech3 και Ducati, και το τωρινό του συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν.

Παρά το συμβόλαιο του με την ομάδα του Lucio Ceccinello, ο Βρετανός θα έχει απευθείας συμβόλαιο με την Honda με αυξημένη εργοστασιακή υποστήριξη.

Θα μείνει με την LCR, έχοντας δηλώσει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Βαρκελώνη ότι έχει κι άλλες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης και της Aprilia, που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Sam Lowes.

Η ανακοίνωση αναμένεται σύντομα, λογικά πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα μετά το GP του Sachsenring.

Ο Critchlow έχει αυξήσει την συμμετοχή του στις δοκιμές και στην εξέλιξη της Honda τους τελευταίους 18 μήνες, συχνά αντί των Dani Pedrosa και Marc Marquez.

Ο Jack Miller ήταν σε επαφή με την Honda από όταν ανέβηκε από την Moto3 το 2015, αλλά το μέλλον του αναβάτη της Marc VDS δεν είναι ξεκάθαρο στο τέλος της χρονιάς με την λήξη του συμβολαίου του.

Η LCR αναμένεται να επιστρέψει με δύο μοτοσυκλέτες την επόμενη σεζόν, με τον αναβάτη της Moto2 Takaaki Nakagami να είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Η Honda είχε δηλώσει ότι θα προωθήσει τον Ιάπωνα αναβάτη, αν τερματίσει ανάμεσα στους πρώτους τρεις στην βαθμολογία της Moto2, μέχρι στιγμής είναι στην 7η θέση μετά από 7 αγώνες.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

No more articles