Ανανέωσαν με την Hyundai οι Neuville/Gilsoul

Οι Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul ανανέωσαν το συμβόλαιο τους για ακόμα τρία χρόνια με την ομάδα της Hyundai.

Η ομάδα εξέδωσε την ανακοίνωση σήμερα, πριν την έναρξη του Rally Τουρκίας, αναφέροντας ότι οι Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul θα παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας μέχρι και το 2021.

Ο Βέλγος πήγε στην Hyundai το 2014, όταν και επέστρεψε η εταιρία στο WRC, κατακτώντας το πρώτο της βάθρο στο Rally Μεξικού την ίδια χρονιά αλλά και την πρώτη νίκη της στον θεσμό στο Rally Γερμανίας την ίδια χρονιά.

Φέτος ο Neuville μετρά τρεις νίκες και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Επίσης η ομάδα βρίσκεται και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών. O Neuville έχει διαφορά 23 βαθμών από τον δεύτερο Sebastien Ogier, ενώ στο κατασκευαστών η Hyundai προηγείται με 13 βαθμούς από την Toyota.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα συμβόλαιο 3 ετών με την Hyundai Motorsport,» δήλωσε ο Neuville.

«Έχουμε βελτιωθεί αρκετά τις τελευταίες σεζόν, και ήταν πάντα στόχος της καριέρας μου να βρεθώ για αρκετά χρόνια σε μία ομάδα. Η ατμόσφαιρά είναι φανταστική, οικογενειακή, και έχω πολύ καλές σχέσεις με τους teammates μου. Μαζί με τον Nicolas, που είναι ένας από τους παράγοντες κλειδιά στην επιτυχία μας, ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε την σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε, στοχεύοντας στον τίτλο.»

Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Michel Nandan, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ανανεώσουμε την συνεργασία μας με τον Thierry και τον Nicolas για ακόμα τρία χρόνια. Και οι δύο έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της Hyundai Motorsport στο WRC τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι δυο τους έχουν δείξει ότι είναι εξαιρετικοί πρεσβευτές της Hyundai στην διεθνή σκηνή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έχουν μεγάλο σεβασμό – εντός και εκτός ομάδας. Είμαστε ευχαριστημένοι που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας για τα επόμενα χρόνια.

«Καθώς οδεύουμε προς ένα συναρπαστικό τέλος στην σεζόν, με τα πρωταθλήματα τόσο των οδηγών όσο και των κατασκευαστών να μην έχουν κριθεί, είναι σημαντικό για εμάς να κοιτάμε το 2019, αλλά και πιο μακριά.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm

Το motorsport είναι η αρρώστια μου. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και γράφω στο totalracing.gr.