Ο Sergio Perez θα συνεχίσει να είναι οδηγός της Racing Point Force India και για το πρωτάθλημα του 2019, υπογράφοντας νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως αναμενόταν μετά τις κινήσεις που έγιναν μέσα στη χρονιά για την αλλαγή ιδιοκτησίας, ο Perez θα αγωνιστεί με την ομάδα που είναι βασισμένη στο Silverstone για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Ο Μεξικανός, όπως κι οι χορηγοί που τον συνοδεύουν, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

H ομάδα ανακοίνωσε επίσημα την παραμονή του Perez το απόγευμα της Πέμπτης (18/10), με τον οδηγό να δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος με αυτήν την εξέλιξη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μποτώ να ανακοινώσω το μέλλον μου και είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος για το 2019.

«Η Force India είναι το σπίτι μου από το 2014 και μου έχει επιτρέψει να εξελιχθώ σαν οδηγός και να δείξω τις δυνατότητές μου στην πίστα. Έχουμε πετύχει πάρα πολλά στις τελευταίες πέντε σεζόν και νομίζω πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Οι νέοι ιδιοκτήτες με έχουν γεμίσει με αυτοπεποίθηση και είμαι πραγματικά ευτυχής για το μέλλον.»

Πλέον μένει η ανακοίνωση για τον έτερο οδηγό της ομάδας, που θα είναι με απόλυτη βεβαιότητα ο Lance Stroll, με τον πατέρα του, Lawrence, να φέρεται πως έχει εξοφλήσει ήδη όλες τις οφειλές της ομάδας, λίγες εβδομάδες μετά την εξαγορά της.

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

No more articles