Αναβαθμίσεις για την Renault από το Μπαχρέιν κι έπειτα

Nico Hulkenberg (GER) Renault Sport F1 Team RS17. Australian Grand Prix, Friday 24th March 2017. Albert Park, Melbourne, Australia.

Ο διευθυντής της Renault F1 Cyril Abiteboul ανακοίνωσε πως η εξέλιξη του μονοθέσιου συνεχίζεται και αναμένεται να έχουν έτοιμες τις πρώτες αναβαθμίσεις στον αγώνα του Μπαχρέιν.

Ο ίδιος, μάλιστα, πιστεύει πως θα παίρνανε βαθμούς αν είχε ολοκληρωθεί η εξέλιξη του μονοθεσίου, αλλά προβλέπει ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες.

«Έχουμε μία ομάδα, η οποία εξακολουθεί να αναπτύσσεται και θα πρέπει να έρθουν περισσότερα,» υποστήριξε στο motorsport.com.

«Αλλά είμαι σίγουρος ότι οι άμεσοι ανταγωνιστές μας, όπως η Toro Rosso και η Force India, παρά το γεγονός ότι [στην Αυστραλία] είχαν το πάνω χέρι, δεν εφησυχάζονται και θα φέρουν κι αυτοί αναβαθμίσεις.

«Επομένως, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα κάνει την μεγαλύτερη εξέλιξη. Πιστεύω ότι είναι σαφές ότι έχουμε δυνατότητες. Ξέρουμε τι βρίσκεται σε εξέλιξη, και είναι συναρπαστικό. Και αυτό που έχουμε σε εξέλιξη, αν το είχαμε στο μονοθέσιο τώρα, θα μας επέτρεπε να παίρναμε εύκολα βαθμούς.

«Έχουμε κάποιες αναβαθμίσεις που θα έρθουν απ’ τον τρίτο αγώνα και μετά.

«Αλλά γνωρίζω ότι δεν θα είμαστε μόνο εμείς. Θα είναι μία πολύ ανταγωνιστική χρονιά, πρόκειται να είναι μία σκληρή σεζόν, μία σκληρή χρονιά και πρέπει τα πάντα να πάνε πολύ καλά, ώστε να μπορούμε να σημειώσουμε πρόοδο. Θα είναι δύσκολο για μας και το ίδιο ισχύει και για τις Ferrari, Mercedes και Red Bull».

Πηγή: Motorsport.com

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

GP Αργεντινής – Πρόγραμμα και πληροφορίες για τον αγώνα

Next Article

Έτοιμη να παλέψει με την Ferrari στην Κίνα η Mercedes, σύμφωνα με τον Wolff

Related Posts