Αναβαθμίσεις στην Sepang για την Honda

Fernando Alonso.

H Honda σχεδιάζει να φέρει την τελευταία αναβάθμιση για το 2016 στην Μαλαισία, σύμφωνα με τον Yusuke Hasegawa, αυτό ωστόσο θα φέρει και ποινές για την McLaren.

Μετά την τελευταία αναβάθμιση που έγινε στο Grand Prix του Spa για την βελτίωση του κινητήρα εσωτερικής καύσης και του turbo, η Honda είναι έτοιμη να διαθέσει και τα υπόλοιπα τρία τόκεν που της απέμειναν.

Jenson Button και Fernando Alonso έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τα έξι επιτρεπόμενα κομμάτια για αρκετά μέρη του κινητήρα, ενώ σε κάποια από αυτά το νούμερο αυτό έχει ξεπεραστεί. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως και οι δύο οδηγοί της McLaren θα δεχτούν ποινές. Και καθότι αυτό δεν θέλουν να γίνει στην Ιαπωνία, την έδρα της Honda, ολα δείχνουν πως οι αναβαθμίσεις θα εισαχθούν στο Grand Prix της Μαλαισίας.

«Εισάγαμε έναν νέο κινητήρα στο Spa και εκείνη την στιγμή είχαμε εννέα αγώνες. Επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε άλλον ένα κινητήρα.» δήλωσε ο Hasegawa.

«Αν το διαιρέσετε θα δείτε πως αυτό πρέπει να γίνει ή στην Ιαπωνία, ή στην Μαλαισία ή στην Αμερική. Επειδή όμως δεν θέλουμε να δεχθούμε ποινές στην Ιαπωνία, η Μαλαισία φαντάζει η ιδανική επιλογή.»

«Ακόμα το σκεφτόμαστε με την ομάδα. Δεν νομίζω πως οι φίλαθλοι θα επιτρέψουν να δεχθούμε ποινές στην έδρα μας. Δεν θα μπορέσω να πω καν στην πίστα!»

Ωστόσο, ακόμη παραμένει άγνωστο αν και οι δύο οδηγοί της McLaren πάρουν ταυτόχρονα τις νέες αναβαθμίσεις.

«Δεν θέλω κάποιο από τα δύο μονοθέσια να μείνει πίσω στο θέμα τακτικής και συλλογής βαθμών. Θα είναι καλύτερο να χωριστούν κατάλληλα οι τακτικές και για τους δύο.»

Στην Honda δεν γνωρίζουν ακόμα σε ποιο τομέα ακριβώς θα έρθει η όποια αναβάθμιση, με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης να αποτελεί όμως το επίκεντρο.

«Ίσως αναβαθμίσουμε κάποιο άλλο κομμάτι, επειδή όταν αλλάξαμε τον κινητήρα εσωτερικής καύσης μας κόστισε πολύ χρόνο και δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε πολλούς από τους διαθέσιμους πόρους για φέτος.»

«Ίσως μειώσουμε το βάρος, ή αλλάξουμε τους κυλίνδρους ή κάτι που θα μας δώσει περισσότερη ιπποδύναμη.»

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

GP Αραγονίας - Το πρόγραμμα του τριημέρου

Next Article

Πρωταρχικό μέλημα οι καλοί αγώνες για τον Rossi

Related Posts