Αναβάθμιση κινητήρα για την Red Bull στην Σιγκαπούρη

Αναβάθμιση του κινητήρα της Renault θα φέρει η ομάδα της Red Bull στο Grand Prix της Σιγκαπούρης.

Οι άνθρωποι της Αυστριακής ομάδας που εδράζεται στο Milton Keynes της Μεγάλης Βρετανίας ελπίζουν να πλησιάσουν εκ νέου σε απόδοση τις Mercedes και Ferrari για το Grand Prix της Σιγκαπούρης. Η Renault θα φέρει νέο αναβαθμισμένο κινητήρα έτσι ώστε οι Daniel Riciardo και Max Verstapen να έχουν περισσότερη ιπποδύναμη και ροπή στην διάθεση τους που θα τους  επιτρέψει να παλέψουν με τους κύριους ανταγωνιστές τους.

Η Red Bull φάνηκε πως είχε λίγες ευκαιρίες για να παλέψει με τους ανταγωνιστές της για μια θέση στο πόντιουμ του Ιταλικού Grand Prix. Οι πολύ μεγάλες ευθείες που υπάρχουν στο σιρκουί της Monza έδειξαν την αδυναμία που έχει η μονάδα ισχύος της Renault έναντι των ανταγωνιστών.

Οι πιο σφικτή διάταξη που έχει το σιρκουί της Σιγκαπούρης ταιριάζει καλύτερα στο σασί της Red Bull και σε συνδυασμό με την αναβαθμισμένη μονάδα ισχύος που θα φέρουν οι κόκκινοι ταύροι, περιμένουμε τους νεαρούς οδηγούς της ομάδας να παλέψουν για την νίκη.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Christian Horner ρωτήθηκε από το motorsport.com για τις ενδεχόμενες αναβαθμίσεις που θα φέρει το μονοθέσιο της Red Bull για τον επόμενο αγώνα και είπε: «Έχουμε μερικές μικρές και μερικά κομμάτια και άκουσα πως μπορεί να ξοδευτούν και μερικά tokens (από την Renault). Αλλά στην πραγματικότητα, αυτή την στιγμή το εργοστάσιο έχει επικεντρωθεί στο 2017, για αυτό μικρές αναβαθμίσεις και κομμάτια, αλλά όχι κάτι σημαντικό.»

Με την Renault να ξοδεύει δυο-τρία tokens για να αυξήσει την συνολική απόδοση των κινητήρων της, υπάρχει η πιθανότητα η Γαλλική φίρμα Τotal, η οποία εφοδιάζει με καύσιμα και λιπαντικά την εταιρεία, να φέρει νέα προϊόντα που θα δώσουν στους κινητήρες της Renault περισσότερη δύναμη.

Ο Christian Horner ανέφερε πως ήταν αναμενόμενο η κόκκινοι ταύροι να μην μπορούν να φτάσουν σε απόδοση τις Merceds και Ferrari, με την διάταξη της πίστας της Monza να μην τους βοηθά καθόλου.

«Νομίζω πως είναι ένα καθαρό σιρκουί ιπποδύναμης με πολύ αργές στροφές και μεγάλες ευθείες. Έτσι λοιπόν είναι αρκετά ξεκάθαρο που βρίσκονται τα πράγματα. Έτσι δεν νομίζω πως ήταν έκπληξη για κανέναν

«Αλλά είμαστε σε καλύτερη θέση σε σχέση με 12 μήνες πριν. Έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο για να μειώσουμε την διαφορά αλλά γνωρίζουμε πως οι πίστες που ακολουθούν ευτυχώς θα ταιριάζουν περισσότερο με τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου μας.»

«Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ιαπωνία και Μεξικό, θεωρητικά, είναι όλες πίστες λογικές για εμάς.»

Μένει λοιπόν να δούμε αν τα λεγόμενα του αγωνιστικού διευθυντή της Red Bull Racing επιβεβαιωθούν για το GP Σιγκαπούρης, αλλά και για το υπόλοιπο της σεζόν…

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Arrivabene - Κινούμαστε συνεχώς ανοδικά

Next Article

«Οδηγός της ημέρας» για το Ιταλικό GP ο Nico Rosberg

Related Posts