Ανυπόστατες οι φήμες για Vettel, σύμφωνα με τον Lauda

O Niki Lauda διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με την μεταγραφή του Sebastian Vettel στην Mercedes, χαρακτηρίζοντάς τες ως αβάσιμες. 

Ο Sebastian Vettel έχει ξεκινήσει ιδανικά την χρονιά πετυχαίνοντας δύο νίκες στους πρώτους τέσσερις αγώνας κατακτώντας μάλιστα και μία pole. Η Ferrari από την άλλη μοιάζει, μετά από χρόνια, ικανή διεκδικήτρια του τίτλου.

Λίγες ημέρες πριν το Grand Prix της Βαρκελώνης διέρρευσε η φήμη πως ο Γερμανός πιλότος της Scuderia έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Mercedes για το 2018. Ωστόσο, ο Niki Lauda, θεωρεί πως αυτές οι φήμες δεν έχουν καμία υπόσταση καθώς δεν υπάρχει λόγος να φύγει ο Γερμανός από την Ferrari, από την στιγμή που διεκδικεί το πρωτάθλημα.

«Όλα αυτά είναι βλακείες, αν με ρωτάτε. Είμαι λυπημένος, πολύ λυπημένος, αλλά αυτό με τρελαίνει και μπορώ να σας δώσω έναν πολύ καλό λόγο για να καταλάβετε. Ένας οδηγός της Ferrari, που σκέφτεται μόνο την ομάδα και τα λεφτά είναι ήδη πολύ καλά. Γιατί να φύγει από την στιγμή που κερδίζει; Δεν υπάρχει λόγος, θα παραμείνει στην ομάδα γιατί την αγαπάει και όλα πάνε καλά. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε αυτά τα πράγματα.»

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify