Ο Lewis Hamilton δεν διέψευσε τη φημολογούμενη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ferrari, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα για το 2021 ανοιχτά.

Ο Βρετανός βρίσκεται στο επίκεντρο φημών και διάφορων ρεπορτάζ (κυρίως του ιταλικού Τύπου) που τον θέλουν να έχει ήδη συζητήσει με τον John Elkann, πρόεδρο της Ferrari, για μία ενδεχόμενη μετάβασή του στη Scuderia, φτάνοντας στο σημείο να αναφέρουν πως ο ίδιος έχει επισκεφθεί ήδη δύο φορές το Μαρανέλο μέσα στο 2019.

Ερωτηθείς για αυτά τα δημοσιεύματα και για τα πλάνα του μετά το 2020, ο 6κις πρωταθλητής απάντησε:

«Ό,τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες παραμένει στη σφαίρα του ιδιωτικού.

«Για πολλά, πολλά χρόνια δεν έχω σκεφτεί άλλες επιλογές πέραν της Mercedes, γιατί παραμένουμε στο ίδιο μονοπάτι που χαράξαμε και συνεχίζουμε. Για να είμαι ειλικρινής, είμαστε ακόμα στο ίδιο μονοπάτι, και λίγα πράγματα μπορούν να το αλλάξουν αυτό.

«Ξέρω πως ο Toto [Wolff] εξετάζει τις επιλογές του για το μέλλον και μόνο εκείνος ξέρει τι είναι το καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένειά του. Οπότε, περιμένω να δω τι θα κάνει.

«Μ’αρέσει εδώ που βρίσκομαι, οπότε προφανώς δεν θα είναι γρήγορη η απόφαση να πάω κάπου αλλού, αλλά πιστεύω πως θα είναι σώφρων από μέρους μου να δω τι θα κάνω στο τελευταίο στάδιο της καριέρας μου.

«Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω και να παλεύω με αυτούς [Verstappen και Leclerc, που ήταν δίπλα του]. Δεν μπορώ να σας πω τι θα συμβεί.»

Πηγή: espn.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles