Ανοιχτός στο να αγωνιστεί με την M-Sport ο Sebastien Loeb

Ο Sebastien Loeb δήλωσε ανοιχτός στο να κάνει κάποιον αγώνα με την ομάδα της M-Sport στο WRC, αν αυτό του ζητηθεί από τον Malcolm Wilson.

Ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής επέστρεψε για μερικούς αγώνες το 2018 με την Citroen, όπου και κέρδισε το Rally Ισπανίας, και τα επόμενα δύο χρόνια βρέθηκε στην ομάδα της Hyundai, κλείνοντας την περσινή σεζόν με μία τρίτη θέση στο Rally Τουρκίας.

Ο Loeb δεν έχει κλείσει, οριστικά, ακόμα την πόρτα στο WRC, καθώς δηλώνει ανοιχτός στο να κάνει ένα περιορισμένο πρόγραμμα.

Όταν ρωτήθηκε από το Dirtfish.com για το εάν επιθυμεί να επιστρέψει στο WRC, απάντησε: «Δεν το σκέφτομαι. Αλλά ίσως. Δεν το ψάχνω.

«Οι κύριοι στόχοι μου φέτος είναι το Dakar και το Extreme E, αυτά είναι τα δύο βασικά προγράμματα για εμένα.

«Ίσως αν κάποια μέρα με καλέσει κάποιος, ίσως ο Malcolm [Wilson] μου ζητήσει να κάνω κάποιον αγώνα και με χρειάζεται, τότε γιατί όχι;»

Στόχος του δεν είναι να αγωνιστεί στο Rally Μόντε Κάρλο, καθώς αυτό θα είναι αρκετά περίπλοκο, αφού θα αγωνιστεί και στο Rally Dakar: «Δεν είναι μόνο το Μόντε Κάρλο στην σεζόν, υπάρχουν και άλλοι αγώνες. Αν ο Malcolm με χρειαστεί κάποια μέρα, όχι για ολόκληρή ή την μισή σεζόν, γιατί όχι;

«Δεν θα πάω στην Φινλανδία, αλλά η Τουρκία πέρσι πήγε καλά για μένα.»

Από την μεριά του ο Malcolm Wilson δήλωσε ότι στόχος του είναι να εξασφαλίσει πρώτα το οδηγικό line-up για όλη την σεζόν του 2022.

«Προφανώς η προτεραιότητα μου είναι να εξασφαλίσω το οδηγικό line-up για όλη την σεζόν. Αλλά αυτό είναι, σίγουρα, κάτι που θα κοιτάξουμε. 

«Ο Seb είναι κάποιος που κρατούσα πάντα επαφή.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Blog: H ευκαιρία καριέρας του Sergio Perez

Next Article

F1: Πρόγραμμα Εμίλια Ρομάνια Grand Prix 2021 (+video)

Related Posts