Άνοιξε η προπώληση των εισιτηρίων για την υπερειδική του Rally Ακρόπολις

υπερειδική Rally Ακρόπολις

Ακριβώς έναν μήνα πριν από την επίσημη εκκίνηση του αγώνα, ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για όσους επιθυμούν να κλείσουν τη θέση τους στις κερκίδες που θα στηθούν στην πλατεία Νερού, ώστε να παρακολουθήσουν την εναρκτήρια υπερειδική του φετινού Rally Ακρόπολις

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Motorsport Greece, διοργανώτριας του Rally Ακρόπολις, η πρόσβαση στον περιβάλλοντα χώρο της υπερειδικής διαδρομής θα είναι ελεύθερη, όπως κι η παρακολούθηση από διάφορα, ασφαλή, σημεία κατά μήκος της διαδρομής. Όμως θα στηθούν δύο κερκίδες χωρητικότητας 6,300 ατόμων με καλύτερη θέα προς τη διαδρομή. Η τιμή των εισιτηρίων είναι ενιαία και καθορίστηκε στα 70€.

Η υπερειδική, που θα μεταδοθεί απευθείας από την Cosmote TV, καθώς κι από την ΕΡΤ αναμένεται να διεξαχθεί στις 19:05 το απόγευμα της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου, ενώ στην εσπλανάδα που διασχίζει την παραλιακή οδό από το Κέντρο Πολιτισμού του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος έως την πλατεία Νερού θα στηθεί και το Rally Village με καταστήματα κι εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αναλυτικότερα το δελτίο τύπου της Motorsport Greece:

«Μόλις 30 ημέρες απομένουν για το νέο εγχείρημα του EKO Ράλλυ Ακρόπολις, που για το 2023 είναι η διεξαγωγή της εναρκτήριας διαδρομής στην Πλατεία Νερού.

H EKO Super Special Stage, θα εξελιχθεί σε μία διαδρομή συνολικού μήκους 1,48 χλμ., με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα αρχικά να περνούν μέσα από την Πλατεία Νερού, πριν κατευθυνθούν ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley και επιστρέψουν για δεύτερη φορά στην Πλατεία Νερού. Εκεί θα βρίσκονται τοποθετημένες δύο κερκίδες, συνολικής χωρητικότητας 6.300 θέσεων, με όλα τα καθίσματα να έχουν την ίδια ακριβώς, απρόσκοπτη θέα, προς τη διαδρομή. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει διαβάθμιση στην τιμή πώλησης των εισιτηρίων, που ανέρχεται σε 70 ευρώ για κάθε κάθισμα. Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου χώρου στάθμευσης, την ημέρα διεξαγωγής της ΕΚΟ Super Special Stage, η πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή της Μαρίνας Καλλιθέας θα επιτρέπεται μόνο πεζή.

Για όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν τα περάσματα των αγωνιζομένων από άλλα σημεία της διαδρομής, η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε διάφορα σημεία, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τα μέτρα ασφαλείας. Αναλυτικές οδηγίες για τις προσβάσεις θεατών θα αναρτηθούν στο www.acropolisrally.gr, ενώ, ειδικότερα ως προς τους χώρους, στην Εσπλανάδα που περνάει πάνω από την Πλατεία Νερού, θα φιλοξενηθεί και το Rally Village του αγώνα.

H υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε 150 χώρες στον κόσμο. Στην Ελλάδα, τη «ζωντανή» εικόνα θα μεταδώσουν οι ΕΡΤ και COSMOTE TV.

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω του viva.gr»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

GP Μ. Βρετανίας - Αγώνας: Νικητής ο Espargaro, σε αγώνα-διαφήμιση

Next Article
Quartararo Yamaha

Τελεσίγραφο του Quartararo στη Yamaha ενόψει Μιζάνο

Related Posts