Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Loeb σε κάποιον αγώνα το 2018

Ο επικεφαλής της Citroen Racing, Yves Matton, ξεκαθάρισε έτι μία φορά πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί φέτος ο Sebastien Loeb, όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για την επόμενη σεζόν.

Με την ανακοίνωση πως ο Γάλλος 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα δοκιμάσει το C3 WRC σε ασφάλτινη επιφάνεια ενόψει Rally Γερμανίας, φούντωσαν κι οι φήμες που τον ήθελαν να μη αρκείται μόνο στο τεστ, αλλά να αγωνιστεί κιόλας.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Matton διέψευσε προ ολίγων ημερών όλες τις εικασίες, αλλά τώρα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως όλα είναι ανοιχτά για το 2018.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσω να οδηγήσει φέτος, γιατί δεν έχω διαθέσιμο αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει κανένα, οπότε δεν μπορεί να τρέξει φέτος. Συν τοις άλλοις, δεν πιστεύω πως είναι καλή ιδέα να τρέξει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

«Ξέρουμε πως το επίπεδο στο WRC τώρα είναι αρκετά υψηλό και, με αυτού του είδος το αυτοκίνητο, χρειάζεσαι χιλιόμετρα δοκιμών για να είσαι σε καλό επίπεδο. Αν συμβεί αυτό κάποια στιγμή, θα χρειαστεί καλή προετοιμασία.

«Για το 2018 δεν έχω ιδέα. Δεν θα σας πω όχι, γιατί δεν το αρνούμαι, αλλά ούτε θα σας πω ναι, γιατί δεν το επιβεβαιώνω. Κατανοώ τον αντίκτυπο της επιστροφής αυτού του ανθρώπου, αλλά όπως είπα, αν είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει σωστά.»

Πηγή: Autosport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Τα σχέδια της FIA για το Halo

Next Article

Να κάνει «μικρή ομάδα» της τη Sauber σκέφτεται η Ferrari

Related Posts