Αντιμέτωπος με τον νόμο ο Rossi για το συμβάν των paddock

Η γυναίκα η οποία σπρώχθηκε από τον Valentino Rossi στα paddock της Βαλένθια δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Ιταλού αναβάτη, πιστεύοντας ότι την χτύπησε επίτηδες.

Το Σάββατο ο Rossi, ο οποίος τερμάτισε 4ος στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για το MotoGP στην Ισπανική πίστα, εμπλέχθηκε σε ένα περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να του προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από ότι αρχικά αναμενόταν.

Η φίλαθλος η οποία σπρώχθηκε από τον Rossi – έχοντας αρχικά εισέλθει στο δρόμο όπου ο Ιταλός οδηγούσε το scooter του – τόνισε ότι θα αναφέρει τον αναβάτη στις αρχές, αφότου παρακολούθησε το video του περιστατικού το οποίο και έγινε viral.

Σε αυτό, ο Rossi και ένας εκ των βοηθών του, διακρίνονται να περνούν μέσα από το πλήθος και να «βρίσκουν» την Ana Cabanillas, τη φίλαθλο από το Puerto de Santa Maria, η οποία δεν τους είδε να έρχονται, καθώς έβγαζε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας ένα selfie stick.

Ερωηθείς σχετικά με το περιστατικό, ο Rossi απολογήθηκε ενώ ταυτόχρονα σημείωσε το πόσο δύσκολη έχει γίνει για αυτόν η κίνηση γύρω από τα paddock, με τον όγκο του πλήθους να κάνει συχνά τη ζωή του δυσκολότερη.

«Ζητώ συγνώμη από την κυρία, όμως όπως έχω πει και προηγουμένως, γίνεται αδύνατη η ζωή στα paddock,» εξήγησε ο Rossi. «Και ειδικά σε πίστες όπως το Cheste [Βαλένθια].

«Εδώ είναι τόσοι πολλοί άνθρωποι τριγύρω μου, και πολλοί από αυτούς με κυνηγούν για να βγάλουν φωτογραφίες, ενώ άλλοι προσπαθούν να κλέψουν το καπέλο μου. Σε αυτές τις συνθήκες πρέπει να καταλάβουν ότι πράγματα όπως αυτά, συμβαίνουν.»

Η Cabanillas, στο μεταξύ, ανέφερε ότι δεν υπολόγιζε να προβεί σε νομικές ενέργειες εναντίον του Rossi στην αρχή, άλλαξε όμως τη σκέψη της αφότου παρακολούθησε το video.

«Αν δεν είχε γίνει εθελημένα, θα αποδεχόμουν τη συγνώμη [του], όμως αφού παρακολούθησα το video, πρόκειται να απαγγείλω κατηγορίες λόγω του ότι δεν ήταν απλά μια κλωτσιά, με χτύπησε επίσης με τον αγκώνα του και το έκανε επίτηδες. Και δεν μπορείς να το ανεχθείς αυτό,» τόνισε η Cabanillas στο ράδιο COPE.

Το βίντεο του συμβάντος:

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Hamilton - Η τύχη του Rosberg είναι απίστευτη

Next Article

GP Βαλένθια - Race Review - Ένας αγώνας που τα 'χε όλα!

Related Posts