Ο Jorge Lorenzo φρονεί πως η αντιπαλότητα και ο ανταγωνισμός που θα υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και τον Marc Marquez τη νέα χρονιά θα βοηθήσει τη Honda να βελτιωθεί.

Ο Ισπανός αναβάτης θα βρεθεί στη Repsol Honda για τη σεζόν του 2019, δημιουργώντας ένα άκρως ενδιαφέρον δίδυμο με τον Marquez.

Στην πρώτη του συνέντευξη στα πορτοκαλί χρώματα της νέας του ομάδας, ο ίδιος τόνισε πως ο ανταγωνισμός που θα προκύψει με τον teammate του, θα βελτιώσει έτι περαιτέρω την ομάδα τους:

«Όλοι οι αναβάτες έχουν δυνατά και αδύναμα σημεία. Και ο Marc το ίδιο. Θα προσπαθήσω να μάθω από τα δυνατά του σημεία, και φαντάζομαι το ίδιο θα κάνει κι εκείνος. Θα πιέσουμε ο ένας τον άλλον.

«Θα θέλω να τον κερδίσω και θα θέλει κι εκείνος να με κερδίσει, κι αυτό αναπτύσσει την ομάδα και βελτιώνει τη μοτοσυκλέτα.»

Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας για το 2019 έρχεται στις 23 Ιανουαρίου, στη Μαδρίτη, και ο Ισπανός τρεις φορές πρωταθλητής ανυπομονεί για την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως αναβάτης της Honda:

«Η παρουσίαση θα είναι πολύ ιδιαίτερη για μένα. Πιστεύω πως αυξάνονται οι προσδοκίες, γιατί μαζί έχουμε 12 παγκόσμια πρωταθλήματα και πολλές νίκες.

«Πέρα από όλα, υπάρχει πολύ ταλέντο και ταχύτητα μέσα στην πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του σπορ. Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε προσδοκίες, και θα ευχαριστηθούμε εκείνη τη μέρα.»

Πηγή: crash.net

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

No more articles