Απαιτεί καλό αποτέλεσμα στο Arctic Rally o Andrea Adamo

Ο Andrea Adamo περιμένει ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα από την ομάδα του Arctic Rally, μετά το δύσκολο Rally Μόντε Κάρλο.

Ο Adamo σε δηλώσεις του μετά τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν, είπε ότι θα έπρεπε να γίνουν αλλαγές στον τρόπο που δουλεύει η ομάδα της Hyundai, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι σε κάθε επίπεδο στους επόμενους αγώνες. Έτσι. σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο η νίκη θα είναι ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

«Πρέπει να είμαστε στο μέγιστο της απόδοσης μας και τις τρεις ημέρες – τίποτα πέρα από την νίκη δεν θα είναι καλό αποτέλεσμα,» δήλωσε ο Adamo.

«Δεν υπάρχει εναλλακτική, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε σε αυτό το πρωτάθλημα για να κερδίσουμε, έτσι πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα.»

Οι Thierry Neuville και Ott Tanak έχουν κερδίσει το Rally Σουηδίας στο παρελθόν, ενώ ο Craig Breen έχει βρεθεί 2 φορές στο βάθρο. Κατά συνέπεια ο Ιταλός manager ξέρει ότι οι τρεις οδηγοί του μπορούν να πάνε γρήγορα σε τέτοιες συνθήκες.

«Και οι τρεις οδηγοί έχουν τερματίσει στο βάθρο στους χιονισμένους αγώνες, έτσι γνωρίζουμε ότι μπορούν να κινηθούν γρήγορα σε δύσκολες συνθήκες.

«Δεν είναι μυστικό ότι η σεζόν δεν πήγε βάση σχεδίου στο Μόντε Κάρλο. Το Arctic Rally θα μας δώσει την ευκαιρία να το διορθώσουμε αυτό,» πρόσθεσε ο Adamo.

Σε δηλώσεις του πριν μερικές ημέρες ο Ott Tanak περιμένει την Toyota να είναι φαβορί, καθώς παίζει εντός έδρας.

Πηγή: wrc.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
38
Shares
Previous Article

Παρουσιάστηκε η LCR Honda RC213V του Alex Marquez (pics & vid)

Next Article

Παρουσιάστηκε η LCR Honda RC213V του Taka Nakagami (pics & vid)

Related Posts