Απαντήσεις στην αγωνιστική της πτώση ψάχνει η Mercedes

Στην Mercedes δηλώνουν ότι δεν ξέρουν τι πήγε στραβά στους δύο τελευταίους αγώνες και η ομάδα του δεν ήταν ανταγωνιστική.

Μπορεί ο Lewis Hamilton να κέρδισε τον 5ο του τίτλο στο Grand Prix του Μεξικού, αλλά η απόδοση του μονοθεσίου ήταν κατώτερη για ακόμα έναν αγώνα, χωρίς να γνωρίζει την αιτία.

Στην Γερμανική ομάδα θέλουν να βρουν σύντομα τις απαντήσεις που χρειάζονται, έτσι ώστε να παλέψουν για το πρωτάθλημα των κατασκευαστών στους δύο τελευταίους αγώνες της σεζόν.

«Δεν έχω ιδέα γιατί δυσκολεύτηκα τόσο πολύ στους τελευταίους δύο αγώνες και όλοι νιώθουμε τον πόνο που δεν νικήσαμε αυτούς τους δύο αγώνες.

«Έχουμε ακόμα να κερδίσουμε το πρωτάθλημα κατασκευαστών, το οποίο ξέρω ότι σημαίνει πολλά για τους ανθρώπους στο εργοστάσιο. Έτσι εστιάζουμε εκεί,» δήλωσε ο Hamilton.

«Δεν είναι ένας κακός τερματισμός και σίγουρα ήταν ότι χρειαζόμασταν και έχουμε ακόμα να παλέψουμε για το κατασκευαστών. 

«Σήμερα χάσαμε μερικούς βαθμούς από την Ferrari και θέλω πολύ να αποδώσω τα μέγιστα για την ομάδα – έτσι έχω ακόμα δύο αγώνες να κερδίσω,» πρόσθεσε ο Βρετανός.

Από την μεριά του ο Toto Wolff δήλωσε ότι η ομάδα του δεν έχει βρει τις εξηγήσεις για το πήγε λάθος, τόσο στο Grand Prix του Μεξικού, αλλά και στο Grand Prix των ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα, και σίγουρα θα ψάξουν να βρουν τις αιτίες.

«Δεν νομίζω να κάναμε ούτε έναν γύρο που τα ελαστικά να ήταν στην σωστή θερμοκρασία λειτουργίας,» δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff.

«Δεν έχω κάποια εξήγηση και θα ψάξουμε τις εξηγήσεις γιατί αυτές οι αλλαγές είναι δύσκολες.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Σκέφτεται το ενδεχόμενο περιορισμένης εμπλοκής το 2019 ο Loeb

Next Article

Ανακοινώθηκαν οι επιλογές ελαστικών για το GP Βραζιλίας

Related Posts