Απαντήσεις και σύντομα θέλει η Ferrari για το μονοθέσιο του 2020

Η εξέλιξη του μονοθέσιου της Ferrari για το 2020 έχει ξεκινήσει και ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Mattia Binotto, γνωρίζει πολύ καλά ότι αν πρέπει να κάνει αλλαγές, θα πρέπει να τις κάνει σύντομα.

Όπως όλες οι κορυφαίες ομάδες, έτσι και η Scuderia έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του μονοθέσιου της για την επόμενη χρονιά.

Ωστόσο, στην Ιταλική ομάδα έχουν έναν επιπλέον «πονοκέφαλο», καθώς δεν θέλουν το νέο τους μονοθέσιο να έχει τα ίδια προβλήματα με το φετινό.

Στο Μαρανέλο δουλεύουν ήδη για να λύσουν αυτά τα προβλήματα, και να βοηθήσουν και στην εξέλιξη του νέου μονοθεσίου, αλλά και για φέτος, ο Binotto περιμένει η ομάδα του να βελτιώνεται σε κάθε αγώνα:

«Ο σχεδιασμός του νέο μονοθεσίου για το 2020 έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και μήνες. Ήδη εξελίσσουμε το νέο μονοθέσιο και λογικά μέχρι το καλοκαίρι θα είναι σχεδόν ολοκληρωμένο. Έτσι πιστεύω ότι οτιδήποτε πρέπει να συζητηθεί πρέπει να γίνει σύντομα.

«Δουλεύουμε παράλληλα με αυτά τα projects επειδή πρέπει να βελτιωθούμε και θεωρώ ότι μπορείς να μάθεις πολλά και ό,τι κάνουμε στο τωρινό μονοθέσιο θα ωφελήσει το μονοθέσιο του χρόνου.

«Έχουμε μερικά προγράμματα στο Μαρανέλο που θα βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων που είδα στους τελευταίους αγώνες.

«Αλλά δεν νομίζω να υπάρξει μία μαγική λύση στον Καναδά, γιατί το μονοθέσιο είναι ίδιο με αυτό που είχαμε στο Μονακό.»

Από την μεριά του. ο Sebastian Vettel πιστεύει ότι στον Καναδά τα μονοθέσια της Mercedes θα έχουν το πάνω χέρι αλλά είναι έτοιμος να αρπάξει την οποιαδήποτε ευκαιρία:

«Νομίζω ότι θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με την Βαρκελώνη αλλά νομίζω ότι αυτοί [Mercedes] θα έχουν ακόμα το καλύτερο και πιο δυνατό μονοθέσιο. Έτσι πιστεύω ότι αυτοί θα είναι μπροστά αλλά ίσως η διαφορά είναι πιο μικρή.»

«Αν υπάρξει κάποια ευκαιρία, θα είμαστε έτοιμοι να την εκμεταλλευτούμε.»

Πηγή: racefans.net

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles