Απάντηση στους αμφισβητίες του η 2η θέση στις κατατακτήριες στο Silverstone, δηλώνει ο Rossi

Ο Valentino Rossi πιστεύει πως η 2η θέση που πήρε στις κατατακτήριες του φετινού Βρετανικού GP  είναι μία απάντηση προς όσους θεωρούν πως ήρθε η ώρα του να αποσυρθεί.

Ο «Γιατρός» έμεινε 2ος, πίσω από τον Marc Marquez που πήρε την pole στο Silverstone, δείχνοντας πως έχει ακόμα την ταχύτητα που θα του επιτρέψει να πρωταγωνιστήσει στο MotoGP.

Αυτή, όμως, ήταν η πρώτη φορά που κατετάγη στην πρώτη σειρά της εκκίνησης μετά τον αγώνα των ΗΠΑ, τον Απρίλιο.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της διαδικασίας, ο Ιταλός στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την M1, και το γεγονός πως, όταν μπορεί να οδηγήσει όπως θέλει και μπορεί, είναι σε θέση να παίρνει καλά αποτελέσματα – σε μία απάντηση προς εκείνους που τον θέλουν εκτός σπορ:

«Ξέρω πως έχω κίνητρο και πως μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός, γιατί νιώθω καλά σωματικά.

«Τα αποτελέσματά μου εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το πώς νιώθω πάνω στη μοτοσυκλέτα – στα μέσα της χρονιάς, ένιωθα αισιοδοξία, γιατί υπήρχαν πίστες που μου άρεσαν, αλλά ήμασταν σε δυσμενή θέση, χάσαμε έδαφος γιατί δεν μπορούσα να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα.

«Το βλέπουμε και με τον Lorenzo αυτό. Αν δεν είσαι στο 100%, δεν είσαι στην 7η θέση, είσαι στην 18η, γιατί όλοι είναι δυνατοί αντίπαλοι.

«Είναι φυσιολογικό στην ηλικία μου και σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, όταν έχω τρεις κακούς αγώνες ο κόσμος να λέει ‘Είναι γέρος, ήρθε η ώρα να μείνει σπίτι του’ – έτσι είναι.

«Για αυτόν τον λόγο είμαι πιο χαρούμενος για αυτό, γιατί αν μπορώ να οδηγήσω καλά [τη μοτοσυκλέτα], είμαι ανταγωνιστικός.

«Είναι ήδη καλό αυτό το αποτέλεσμα, αλλά είναι σημαντικό αύριο να παλέψουμε για το βάθρο.»

Πηγή: autosport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

GP Μ.Βρετανίας - Κατατακτήριες: Έσπασε τα χρονόμετρα ο Marquez

Next Article

Rally Γερμανίας - 3η Μέρα - 2ο Loop: Tanak επικεφαλής, κλατάρισμα για τους Neuville & Ogier

Related Posts