Απίθανο ξέσπασμα Ostberg μετά από κλατάρισμα (+video)

Mads Ostberg Rally Italia Sardegna Citroen C3 Rally2 2021 Puncture

Ο Mads Ostberg είχε κλατάρισμα στην δεύτερη ειδική της τελευταίας ημέρας του Rally Σαρδηνίας, χαρακτηρίζοντας με σκληρές λέξεις τα ελαστικά της Pirelli.

O Ostberg ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του WRC2 στο Rally Σαρδηνίας, αλλά ένα πρόβλημα με έναν τροχό στον δρόμο προς το μεσημεριανό service της δεύτερης ημέρας είχε ως αποτέλεσμα να πάρει ποινή ενός λεπτού και να πέσει στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Jari Huttunen.

Στην συνέχεια κατάφερε να μειώσει την διαφορά τους στα 2.7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της ημέρας, και στην πρώτη ειδική της Κυριακής να περάσει μπροστά. Ωστόσο, στην επόμενη ήρθε το κλατάρισμα, με τον Ostberg να απασφαλίζει για τα ελαστικά της Pirelli, λέγοντας αρκετά Γαλλικά.

Εγκατέλειψε στο Rally Σαρδηνίας ο Tanak με σπασμένη ανάρτηση (+video)

Την αντίδραση του μετά τον τερματισμό αλλά και τις δηλώσεις του στο stop τις ειδικής μπορείτε να τις ακούσετε στο παρακάτω βίντεο:


Για το τέλος του Rally Σαρδηνίας απομένουν ακόμα 2 ειδικές διαδρομές, με τον οδηγό της Hyundai, Jari Huttunen να έχει προβάδισμα 17.2 δευτερολέπτων από τον Mads Ostberg.

Στο φετινό πρωτάθλημα, και ειδικότερα στους δύο φετινούς χωμάτινους αγώνες όλοι οι οδηγοί και οι ομάδες έχουν θέματα με την απόδοση και την ανθεκτικότητα των ελαστικών της Pirelli. Στην Pirelli υπάρχουν σκέψεις να κατασκευάσουν κάποια ειδικότερη πιο σκληρή γόμα για το Rally Ακρόπολις, το οποίο θα διεξαχθεί στις 9 με 12 Σεπτεμβρίου. Τα ερωτηματικά στο Service Park για το αν θα καταφέρουν να επιβιώσουν τα ελαστικά της Ιταλικής εταιρίας στις Ακροπολικές ειδικές διαδρομές είναι πολλά, και ξεκίνησαν κι όλας από τον πρώτο χωμάτινο αγώνα της χρονιάς, το Rally Πορτογαλίας.

Το Rally Σαρδηνίας αποδείχθηκε αρκετά σκληρό σε όλους τους τομείς, με μόλις τέσσερα αυτοκίνητα της κορυφαίας κατηγορίας να συνεχίζουν στο Rally Σαρδηνίας χωρίς προβλήματα. Την υπόλοιπη δεκάδα συμπληρώνουν οι οδηγού του WRC2 και του WRC3 με τα αυτοκίνητα Rally2 (R5).

Rally Σαρδηνίας: Το πρόγραμμα και η τηλεοπτική κάλυψη

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article
Lando Norris McLaren Azerbaijan GP 2021 Qualifying Penalty

Norris: Οι αγωνοδίκες θα έπρεπε να ξανασκεφτούν την ποινή μου

Next Article
Sebastien Ogier Toyota Yaris WRC Rally Italia Sardegna 2021 Winner

Rally Σαρδηνίας - 3η Μέρα: Νικητής ο Ogier

Related Posts