Η KTM ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν ο Johann Zarco δεν θα αποτελεί μέλος της ομάδας, καθώς θα λήξει η μεταξύ τους συνεργασία.

Η KTM είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Γάλλο αναβάτη μετά την πρώτη του εκπληκτική χρονιά στο MotoGP με την Tech3.

Ωστόσο, φέτος, με την Αυστριακή ομάδα δεν έχει καταφέρει να κινηθεί το ίδιο ανταγωνιστικά, έχοντας μόλις 22 βαθμούς σε σύγκριση με τον teammate του Pol Espargaro που έχει 61.

Η ανακοίνωση της KTM για την λήψη της συνεργασίας της με τον Zarco, ανέφερε: «Ο Zarco προσπάθησε να προσαρμόσει το οδηγικό του στυλ στην KTM RC16 και η ομάδα από την μεριά της προσπάθησε να φέρει την μοτοσυκλέτα #5 κοντά στις επιθυμίες του Γάλλου ενώ την ίδια στιγμή ο teammate του Pol Espargaro ήταν αρκετά συχνά στο Q2 και στην πρώτη δεκάδα.

«Και οι δύο μεριές, ο Johann και η ομάδα, πήραν την απόφαση να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους και το 2020 και τώρα θα εστιάσουν στο να πάρουν το μέγιστο για τους τελευταίους οχτώ αγώνες και του υπόλοιπους μήνες της σεζόν του MotoGP.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles
X