Αποχώρησε από την Hyundai o Andrea Adamo!

Adamo Hyundai

Σε μία κίνηση-βόμβα προχώρησε η ομάδα της Hyundai, ανακοινώνοντας τη λύση της συνεργασίας της με τον επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματός της, Andrea Adamo.

Η Hyundai τάραξε τα νερά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ανακοινώνοντας το απόγευμα της Τρίτης, την κοινή λύση της συνεργασίας της με τον αγωνιστικό διευθυντή της εταιρείας, Andrea Adamo, ο οποίος αποχωρεί μετά από έξι χρόνια για προσωπικούς λόγους που δεν έγιναν γνωστοί.

Μάλιστα, ο Ιταλός αποχωρεί με άμεση ισχύ από την ομάδα με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα κατασκευαστών στο WRC και άλλους δύο τίτλους στο WTCR, ενώ η Hyundai γνωστοποίησε ότι η αποχώρηση του Adamo δεν επηρεάζει σε τίποτα τις ετοιμασίες της για τη νέα σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, το οποίο ξεκινάει τον ερχόμενο Ιανουάριο στο Μόντε Κάρλο.

Ο Adamo αναμένεται να αντικατασταθεί μέχρι την επίσημη εκκίνηση της αγωνιστικής σεζόν, όμως μέχρι τότε τα καθήκοντά του θα αναλάβει ο πρόεδρος της Hyundai Motorsport, Scott Noh, με την βοήθεια των επιμέρους διευθυντών του εκάστοτε αγωνιστικού τμήματος.

Μένει να δούμε τι επιπτώσεις θα έχει η αποχώρηση ενός τόσο σημαντικού στελέχους από την Hyundai, η οποία στο WRC θα ξεκινήσει τη σεζόν με τα πληρώματα των Thierry Neuville-Martijn Wydaeghe και Ott Tanak-Martin Jarveoja, ενώ το τρίτο i20 θα μοιραστούν οι Dani Sordo-Candido Carrera και Oliver Solberg με άγνωστο μέχρι στιγμής συνοδηγό.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
16
Shares
Previous Article

Blog: Σκιές του παρελθόντος

Next Article
GP Άμπου Ντάμπι πρόγραμμα

F1: GP Άμπου Ντάμπι - Το πρόγραμμα κι η τηλεοπτική κάλυψη

Related Posts