Αποφασισμένος για την νίκη ήταν ο Evans

Ο Elfyn Evans ήταν αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο ανάμεσα στον ίδιο και την νίκη στο Rally Μ. Βρετανίας.

Ο Ουαλός είναι αρκετά χαρούμενος που κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη εντός έδρας και νιώθει πολύ τυχερός που είχε τόση στήριξη από την M-Sport, την οικογένεια του αλλά και τον κόσμο που βρισκόταν στις ειδικές.

Όταν ρωτήθηκε για το πως νιώθει που πήρε την πρώτη του νίκη στον αγώνα της πατρίδας του, απάντησε: «Πολύ καλά! Το Σάββατο ήταν μία δύσκολη ημέρα και, για να είμαι ειλικρινής, ήταν ένα μεγάλο και δύσκολο Σαββατοκύριακο. Νομίζω θα κοιμάμαι για δύο μέρες, αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος συνδεδεμένος με όλη την ομάδα, με τον Seb με το πρωτάθλημα κατασκευαστών, ήταν μία ιδιαίτερη μέρα.

«Ήμουν τυχερός που είχα τόση στήριξη, όχι μόνο από την οικογένεια μου, αλλά από ένα κλειστό δίκτυο ανθρώπων αλλά και από την M-Sport – το να τους βλέπω όλους εκεί στον τερματισμό ήταν πολύ ωραίο. Υπήρχε τόσος κόσμος, δεν νομίζω το Brenig να έχει ξαναδεί τόσο πολύ κόσμο,» δήλωσε ο Ουαλός στην συνέντευξη τύπου μετά το Rally Μ. Βρετανίας.

Μετά το Shakedown ο Evans ήξερε ότι αν οι συνθήκες του αγώνα είναι οι ιδανικές για ελαστικά της DMACK τότε θα είχε μία καλή ευκαιρία να πάρει την νίκη. Ωστόσο, χρειάστηκε να διαχειριστεί και τα ευαίσθητα ελαστικά της Βρετανικής εταιρίας. Επίσης είναι πεινασμένος για ακόμα περισσότερες νίκες, αφού του άρεσε αυτή η αίσθηση.

«Μετά το Shakedown ξέραμε ότι αν συνθήκες μας ωφελήσουν τότε είχαμε την ταχύτητα να παλέψουμε για την νίκη. Αλλά ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις κάτι σε αυτόν τον αγώνα. Το να οδηγήσεις χωρίς να κάνεις λάθη και χωρίς προβλήματα, χωρίς τετακε, είναι πολύ δύσκολο εδώ. Επίσης έπρεπε να διαχειριστούμε την αντοχή των ελαστικών μας, είχαμε την απόδοση, απλά έπρεπε να διαχειριστούμε την ζωή των ελαστικών μας. Στο τέλος όλα έδεσαν μεταξύ τους. Αλλά όσον αφορά την αίσθηση, δεν αγχώθηκα καθώς δεν πίεσα παραπάνω από αυτό που μπορούσα.»

Όταν ρωτήθηκε για το αν είναι πεινασμένος για ακόμα περισσότερες νίκες, απάντησε: «Ναι σίγουρα. Ο Thierry μου αρνήθηκε την πρώτη μου νίκη (στην Αργεντινή), αλλά για να είμαι ειλικρινής στα μισά ήμουν αποφασισμένος ότι δεν θα αφήσω κανέναν να μπει εμπόδιο αυτή την φορά. Μου αρέσει αυτή η αίσθηση και θέλω να την ξανανιώσω.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm

Το motorsport είναι η αρρώστια μου. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και γράφω στο totalracing.gr.