Απογοητευμένος που δεν θα αγωνιστεί στο Μεξικό ο Breen

Απογοητευμένος που δεν θα αγωνιστεί στο Rally Μεξικού δηλώνει ο Craig Breen, μετά το καλύτερο αποτέλεσμα στην καριέρα του.

Ο Ιρλανδός τερμάτισε στην 2η θέση στο Rally Σουηδίας, παίρνοντας το δεύτερο βάθρο στην καριέρα του στο WRC, και το καλύτερο του αποτέλεσμα μέχρι τώρα.

Με το δεύτερο C3 WRC θα αγωνιστεί ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastien Loeb, που θα γυρίσει στο WRC για τρεις αγώνες.

«Αυτό το αποτέλεσμα είναι απλά φανταστικό,» δήλωσε ο Breen. «Το βάθρο στην Φινλανδία πριν δύο χρόνια ήταν ιδιαίτερο, αλλά τώρα παλεύαμε για την πρωτιά.

«Παλεύαμε συνεχώς από αυτή την θέση και αυτό είναι κάτι καινούργιο για μένα και είναι κάτι που θέλω απεγνωσμένα να βελτιώσω.

«Θα ήθελα να το κάνω αυτό πέρυσι, αλλά για κάποιους λόγους δεν έγινε και δεν πήραμε περισσότερα βάθρα – είχαμε την σταθερότητα, αλλά όχι πάντα την ταχύτητα. Θέλω από το σημείο αυτό να βελτιωθώ και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος, αλλά θα είμαστε εκτός για λίγο καιρό.

«Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει αυτό, πρέπει να πω ότι είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα είμαι στον επόμενο αγώνα στο Μεξικό. Θα ήθελα να πάω με τον ρυθμό που είχαμε εδώ. Προφανώς δεν είναι επιλογή μου. Ελπίζω ο Seb να το διασκεδάσει.»

Ο Breen είναι ο πρώτος οδηγός της Citroen στην βαθμολογία των οδηγών, αφού έχει τρεις βαθμούς περισσότερους από τον Kris Meeke. Ο Ιρλανδός έκανε πέρσι τις αναγνωρίσεις για τον αγώνα του Μεξικού, και ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε φέτος του στερεί μία σημαντική εμπειρία:

«Δεν έχω αγωνιστεί ποτέ στο Μεξικό, είναι η εμπειρία που χρειάζομαι. Εκτιμώ πολύ ότι ο Pierre κάνει ό,τι μπορεί κι εγώ από την μεριά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ – είμαι έτοιμος να παλέψω για τα πάντα.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm

Το motorsport είναι η αρρώστια μου. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και γράφω στο totalracing.gr.