Απογοητευμένος από τον Magnussen ο Abiteboul

MAGNUSSEN Kevin (dan) Renault F1 RS.16 driver Renault Sport F1 team ambiance portrait during 2016 Formula 1 FIA world championship, Bahrain Grand Prix, at Sakhir from April 1 to 3 – Photo Frederic Le Floc’h / DPPI

Ο επικεφαλής της Renault F1 Cyril Abiteboul δήλωσε απογοητευμένος από τον Kevin Magnussen την σεζόν που πέρασε.

Ο Abiteboul εξήγησε γιατί δεν κράτησε τον Δανό στην ομάδα για το 2017, τονίζοντας ότι δεν είχε πάντοτε την ίδια αφοσίωση που ήταν άκρως σημαντική για την ανάκαμψη της ομάδας.

«Το να κρατήσουμε τον Magnussen ίσως φαινόταν σαν μια λογική επιλογή από την άποψη του να κρατήσουμε στην ομάδα ένα πρότυπο αναφοράς» εξήγησε ο Γάλλος στην Auto Hebdo.

«Αλλά προσωπικά, είμαι απογοητευμένος από αυτόν. Είμαι απογοητευμένος από την απόδοσή του και από την στάση του.

«Έχει ένα αδιαμφισβήτητο ταλέντο αλλά του λείπει η πειθαρχία και η αφοσίωση, και ψάχνει πολύ συχνά δικαιολογίες.»

Επίσης, ενάφερεότι η απόδοση του Magnussen έπεφτε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σε αντίθεση με αυτή του teammate του, Jolyon Palmer, που βελτιωνόταν.

«Σε πολλούς αγώνες, ο Jolyon ήταν πολύ κακός την Παρασκευή, αλλά βελτιωνόταν σταθερά όλο το Σαββατοκύριακο την ώρα που η απόδοση του Magnussen ξεκινούσε καλά, αλλά χαλούσε στη συνέχεια.

«Ο Palmer κινείται με τον δικό του ρυθμό στην F1, όπως έκανε στο GP2 που χρειάστηκε αρκετές σεζόν για να κερδίσει τον τίτλο, αλλά είναι σε μία καλή πορεία. Λογικά, θα βελτιωθεί στο 2017.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Agag - Σπουδαίο που ήρθε στη Formula E o Gutierrez

Next Article

Πέρασε τα crash tests η Haas

Related Posts