Απογοητευμένος από τον Max Verstappen ο Jos – TotalRacing.gr

Απογοητευμένος από την κίνηση του γιου του, Max Verstappen, δήλωσε ο Jos Verstappen. 

Η παράτολμη κίνηση του Verstappen να περάσει τον Sebastian Vettel στον αγώνα της Σαγκάης και η επακόλουθη σύγκρουσή τους σχολιάστηκε από τον πατέρα του Ολλανδού οδηγού, ο οποίος, σε δηλώσεις του στο ολλανδικό κανάλι Ziggo, τόνισε πως η προσπάθεια του νεαρού Max ήταν λανθασμένη, ενώ δήλωσε απογοητευμένος από αυτήν του την πράξη.

Συγκεκριμένα, ο Jos είπε:

«Το προσπέρασμα στον Vettel δεν θα πήγαινε καλά. Δεν ήταν εφικτό. Ήταν λάθος του. 

«Κάποιες φορές, ο Max πρέπει απλώς να σκέφτεται λίγο περισσότερο. Δεν θέλω να αλλάξει το οδηγικό του στιλ. Πέρασε δύο στην εκκίνηση. Αυτό το έκανε τέλεια. Αυτό θέλουμε να βλέπουμε όλοι. Αλλά δεν θέλουμε να τον βλέπουμε να κάνει τέτοια πράγματα. Πρέπει να τα έχει όλα υπό έλεγχο. Πρέπει να σκέφτεται. 

«Θα τον δω αύριο. Το περασμένο τριήμερο ήταν επώδυνο για εκείνον, αλλά θα πρέπει να συζητήσουμε για αυτό και να αναλύσουμε τι συνέβη. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Το γνωρίζει ήδη, δεν θα χρειαστεί να πω πολλά..»

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει εκνευριστεί με τον γιο του, ο ίδιος αποκρίθηκε: «Δεν είναι σωστή η λέξη ‘νευριασμένος’, αλλά είμαι απογοητευμένος. Όμως είναι πιο επώδυνο για εκείνον.»

Πηγή: Motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Σχόλια

comments

Powered by Facebook Comments

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.