Αποκαλύφθηκε η νέα McLaren MCL35M (photos)

To πρώτο μονοθέσιο για την φετινή χρονιά έκανε σήμερα το βράδυ τα αποκαλυπτήρια του στο Woking της Αγγλίας. Ο λόγος για τη νέα McLaren-Mercedes MCL35M.

Και επίσημα πλέον το νέο μονοθέσιο της Βρετανικής ομάδας είναι εδώ! Σήμερα το βράδυ 21:00 ώρα Ελλάδος διεξήχθη η παρουσίαση για τη νέα McLaren MCL35M στο McLaren Technology Centre, στο Woking της Αγγλίας.

Οι δυο οδηγοί της ομάδας Lando Norris και Daniel Ricciardo, σε συνδυασμό με την παρουσία των αγωνιστικού διευθυντή Andreas Seidl και του διευθύνοντος συμβούλου Zak Brown, έθεσαν τους στόχους για το 2021 σε ένα ευδιάθετο κλίμα και με φίλους της ομάδας να εμφανίζονται στο background μέσω διαδικτύου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγινε μικρή ανάλυση των αλλαγών στο μονοθέσιο. O Zak Brown τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι να παρουσιάσουμε σήμερα το μονοθέσιο μας μαζί με τους Lando και Daniel. Έχουμε ένα εκπληκτικό δίδυμο φέτος με συναρπαστικό χαρακτήρα, τόσο εντός αλλά και εκτός πίστας. Από την πλευρά του ο Lando είναι ευφυής και γρήγορος οδηγός, ενώ ο Daniel πολύπειρος νικητής αγώνων με ξεχωριστό χάρισμα.»

Συμπλήρωσε:

«Προχωράμε στη σεζόν με πολύ δυνατούς και πολύτιμους συνεργάτες στο πλευρό μας, που διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο. Μετά από ένα απαιτητικό 2020, διατηρήσαμε την υποστήριξή τους και αυτό είναι δείγμα της άριστης σχέσης και ποιότητας που έχουμε αναπτύξει.»

Ο Andreas Seidl τόνισε: «Όλοι μας στη McLaren, είμαστε αποφασισμένοι για μια ακόμη έντονη και ανταγωνιστική σεζόν. Όλη η ομάδα εργάστηκε και εργάζεται σκληρά κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης διακοπής του χειμώνα, σε συνεργασία με τη Mercedes AMG, έτσι ώστε να ετοιμαστεί μια ισχυρή MCL35M. Αυτό δεν είναι μικρό κατόρθωμα, και θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος της ομάδας, είτε εργάζεται στο MTC είτε εξ αποστάσεως. Ο Lando και ο Daniel θα κάνουν το καλύτερο για να μας αντιπροσωπεύσουν εντός πίστας.»

«Οι δυο οδηγοί μας αποτελούν ένα από τα πιο ανταγωνιστικά δίδυμα φέτος. Γνωρίζω πως η ομάδα θα παραμείνει απόλυτα αφοσιωμένη, στοχεύοντας τις υψηλές επιδόσεις, γνωρίζοντας πως πίσω από το τιμόνι της MCL35M έχουμε αυτούς τους δυο.»

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
16
Shares
Previous Article

Πάγωμα εξέλιξης των κινητήρων: Συναίνεση ή αλτρουισμός;

Next Article

Tanak: Θα είναι δύσκολο να παλέψουμε με τα Toyota στο Rally Arctic

Related Posts