Αποκαλύφθηκε το livery της Aprilia για το 2023 (pics & vid)

MotoGP - Aprilia 2023 launch

Η εργοστασιακή ομάδα της Aprilia αποκάλυψε το livery που θα φορούν οι μοτοσυκλέτες της στην φετινή σεζόν του MotoGP.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στην πίστα του Portimao, στην οποία θα διεξαχθεί τόσο το τελευταίο διήμερο δοκιμών πριν την έναρξη της σεζόν, 11 με 12 Μαρτίου, όσο και ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Παρόντες ήταν οι αγωνιστικοί αναβάτες της ομάδας, Aleix Espargaro και Maverick Vinales, όπως και ο δοκιμαστής και συνήθης wildcard συμμετέχων, Lorenzo Savadori.

Εκτός από τους προαναφερόμενους, κάποιες δηλώσεις έκανε και ο επικεφαλής της ομάδας, Massimo Rivola. Σύμφωνα με τους ίδιους, η ομάδα από το Noale κατάφερε να επιφέρει βελτιώσεις σε όλες τις πτυχές της RS-GP 23 και στοχεύει σε μια σεζόν με καλά αποτελέσματα.

Όσον αφορά την ίδια την μοτοσυκλέτα, φέρει τα ίδια εξωτερικά μέρη που έχουμε δει στις μέχρι στιγμής preseason δοκιμές. Το livery παραμένει περικεντρισμένο στο μαύρο χρώμα, με τις γνωστές κόκκινες και μωβ λεπτομέρειες να έχουν λάβει μια διαφορετική, λιγότερο εντονότερη χροιά. Το πρόσφατο λογότυπο της Aprilia, το οποίο κοσμεί και κάποια colourways των μοτοσυκλετών παραγωγής της, καλύπτει το χαμηλότερο μέρος του fairing, όπου πλέον υπάρχουν διάφορα κανάλια venturi, τα οποία παράγουν κάθετη δύναμη μέσω του γνωστού πλέον ground effect.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω, καθώς και την παρουσίαση της Aprilia στο YouTube:

   

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article
Toyota Yaris Rally 2 japanese chanpionship

Στην εξέλιξη του Toyota Yaris Rally 2 συμβάλλει ο Kalle Rovanpera.

Next Article

Δοκιμές Πορτιμάο - 1η Μέρα: Έστειλαν μήνυμα Bagnaia και Ducati

Related Posts