Αποκαλύφθηκε το πρόγραμμα του Rally Ακρόπολις

Το πρόγραμμα του φετινού Rally Ακρόπολις έγινε γνωστό και θα περιλαμβάνει 15 ειδικές και περίπου 306 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Πιο συγκεκριμένα ο εθνικός μας αγώνας θα ξεκινήσει και φέτος το βράδυ της Πέμπτης στον λόφο της Ακρόπολης με μια υπερειδική διαδρομή που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή να ακολουθεί.

Εκτός από το shakedown που θα γίνει παραδοσιακά την Πέμπτη στη Λαμία, το κλασικό ξεκίνημα του αγώνα θα γίνει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου με δύο περάσματα από την ειδική του Λουτρακίου (18,10 χλμ), ενώ ενδιάμεσα θα υπάρχει ένα πέρασμα από την ειδική της Πίσιας (16,43 χλμ) που επιστρέφει στο πρόγραμμα του αγώνα.

Ο δρόμος προς τη Λαμία το απόγευμα της Παρασκευής μετά από μια αλλαγή ελαστικών στο Λουτράκι, θα έχει ένα πέρασμα από την ειδική της Λιβαδειάς (21,03 χλμ) κι άλλο ένα από την Ελάτεια (28,32 χλμ), προτού τα πληρώματα επιστρέψουν για το πρώτο service στον κλασικό χώρο της πανελλήνιας έκθεσης Λαμίας που θα αποτελέσει και φέτος το κέντρο του αγώνα.

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου θα αποτελέσει μια ωδή σε παραδοσιακές και διάσημες ακροπολικές ειδικές, καθώς θα υπάρξουν 2 περάσματα από την Παύλιανη (24,25 χλμ), τις Καρούτες (28,36 χλμ) και το Ελευθεροχώρι (18,09 χλμ) με μια επιστροφή στο service park ενδιάμεσα.

Τρεις ειδικές θα έχει το πρόγραμμα την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, καθώς ο Ταρζάν (23,27 χλμ) θα ανοίξει τη δράση της τελευταίας ημέρας του αγώνα με ένα διπλό πέρασμα από την ειδική της Γραμμένης (19,53 χλμ) να ολοκληρώνει το αγωνιστικό σκέλος του φετινού Rally Ακρόπολις. Φυσικά, το δεύτερο πέρασμα θα αποτελέσει και φέτος την power stage, ενώ θα υπάρξει και τελετή τερματισμού στην πόλη της Λαμίας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το Rally Guide 1 του αγώνα, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του αγώνα πατώντας εδώ

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

GP Μαϊάμι - Αγώνας: Μίλησε ο πρωταθλητής Verstappen

Next Article
Ferrari Μαϊάμι

Απορούν στην Ferrari για την έλλειψη σταθερότητας στο Μαϊάμι

Related Posts