Αποκαλυπτήρια για τη Ducati Desmosedici GP21 (pics & vid)

Η Ducati παρουσίασε με κάθε επισημότητα τις μοτοσυκλέτες Desmosedici GP21 με τις οποίες θα συμμετάσχει η εργοστασιακή της ομάδα στο πρωτάθλημα του MotoGP. 

Σε μία λιτή παρουσίαση, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ο CEO της Ducati, Claudio Domenicali ήταν ο άνθρωπος που αποκάλυψε τις μοτοσυκλέτες που θα οδηγήσουν στο φετινό πρωτάθλημα οι Jack Miller και Pecco Bagnaia.

Η μεγαλύτερη οπτικά διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες μοτοσυκλέτες είναι η χρήση του κόκκινου χρώματος, το οποίο είναι εντυπωσιακά περισσότερο και σπάει μονάχα από τις ετικέτες του νέου χορηγού ονομασίας της ομάδας, την εταιρεία πληροφορικής κι υπολογιστών, Lenovo. Η ομάδα πλέον θα έχει την επωνυμία Ducati Lenovo Team και θα έχει νέο δίδυμο αναβατών για πρώτη φορά από το 2003, όταν και επέστρεψε στο MotoGP.

Στο βίντεο της παρουσίασης επίσης εμφανίζονται σκηνές από το εργοστάσιο, από την πρώτη επαφή των αναβατών με τις νέες μοτοσυκλέτες και δηλώσεις τόσο από αυτούς, όσο κι από τους ιθύνοντες του αγωνιστικού τμήματος της Ducati. Μεταξύ άλλων εμφανίζεται ο γενικός διευθυντής κι επικεφαλής του τεχνικού τμήματος, Gigi Dall’Igna και ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Paolo Ciabatti.

Στον παρακάτω player μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο, καθώς και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από τις εργοστασιακές GP21.

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Πιθανή εμπλοκή νέου κατασκευαστή στο WRC από το 2023

Next Article

RBRPRO: Νικητής στο Rally Μόντε Κάρλο ο Τζανέτος Πουλυμενάκος

Related Posts