Αποκαλυπτήρια για την Yamaha του 2024 (pics & vid)

H Yamaha παρουσίασε την φετινή εκδοχή της M1, της εργοστασιακής μοτοσυκλέτας με την οποία θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP για το 2024.

Μία ημέρα πριν την έναρξη των δοκιμών εξέλιξης του MotoGP στην πίστα της Σεπάνγκ, στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha παρουσίασε την εκδοχή της M1 για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2024.

Με ελάχιστες αλλαγές στο livery, η ομάδα της ιαπωνικής εταιρείας σκοπεύει να εκμεταλλευτεί πλήρως την δυνατότητα που της δίνουν οι νέοι κανονισμοί του MotoGP, με αρκετές παραχωρήσεις, τόσο στην ανάπτυξη του κινητήρα της μοτοσυκλέτας, όσο και στη δυνατότητα απεριόριστων δοκιμών κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Fabio Quartararo συνεχίζει την κοινή του πορεία με την Yamaha και με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της χρονιάς, η φετινή σεζόν και η απόδοση της μοτοσυκλέτας θα είναι καθοριστική για το μέλλον του Γάλλου πρωταθλητή του 2021. Δίπλα του θα βρεθεί ο Alex Rins που μετά από μία τραυματική σεζόν στην LCR Honda, επέστρεψε σε εργοστασιακή ομάδα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο που συνόδεψε την παρουσίαση της Yamaha, καθώς και φωτογραφίες από τη νέα M1:

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

5 λόγοι για τους οποίους το Hamilton - Ferrari δεν βγάζει νόημα

Next Article
Horner

Καταγγελία εργαζόμενου στη Red Bull για απρεπή συμπεριφορά του Horner

Related Posts